Premjeras neketina susitikti su „Hitachi“ viceprezidentu

Grįžti į straipsnį

tam tep-tep

tam tep-tep portretas
jei gimei ąsilu,tai juo ir mirsi...nes esi grynakraujis beeeeeeeee...ihaha.....gali jau sau antkapį užsisakyt...

nindzia

nindzia portretas
nevedžiokit japoškų už nosies...tegul pažadukas kubilius-san susitinka ir toliau jiems kruša smegenis,o vėliau jam harakiri...

teptep

teptep portretas
Rusai deda visas pastangas, kad nesatytume atomines, bet gali nevargt, nes tikrai statysim.

to RM

to RM portretas
PUTINAS 100 kartu geriau negu kaz koks siauraakis kavasakis

jonas

jonas portretas
Japonijoje situacija yra sudetinga ,tik apie ja nekalbama.Toje salyje radijacijos sociai,sproge trys rekatoriai.faktiskai visa teritorija uztersta.Matomai yra numatyta i statybas Lietuvoje, atsivezti savo ,nemaza grupe specialistu,nes Japonijoje gyventi yra nesaugu.As tenai nevykciau jokiu reikalu,nes zinau ,ka reiskia radijacija. .Tik noriu pasakyti ,darbo vietu neatsiras ,jie turi savo zmones gelbeti.

RM

RM portretas
Atsiūskit Putiną šitam komuniagai, laiko atrastų bet kada...

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti Vengrijos žemės ūkio sklypus. Tačiau Lietuvos įstatymų leidėjams vengriškas pavyzdys yra nereikalingas. Todėl mes patys išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Lietuvos žemės referendumo savanorių grupė didėja, bet nėra pakankamai didelė pradėti parašų rinkimą. Labai trūksta žmonių, kurie galėtų padėti organizuotis ir platinti žinią. Reikalinga suburti bent 3000 žmonių savanorių grupę daugiau nei 300000 parašų surinkimui. **************************************************** Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt **************************************************** Šie metai yra lemtingi Lietuvai. S a v a n o r i ų paieškai liko 45 dienos.

Galerijos

Daugiau straipsnių