Premjeras: kaimynams neprisijungus prie VAE projekto, jis sustotų

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
kitaip tariant premjeras dėjo ant lietuvos žmonių nuomonės . kitaip tariant išvogti 50 milijonų tam projektui .

To 666

To 666 portretas
Kitaip tariant eik pas psichiatrą, kol dar nemokama.

Jonas

Jonas portretas
Nekaisiokime pagaliu i ratus. Nes Lietuvos ekonomika tai ir liks atsilikeliu lygyje.

666

666 portretas
daunai jūs daunai . Paklauskit pas kubiloidą ir jo partiją kaip ir kitus kenkėjus : kada grąžins Lietuvos skolas ? Atmesiu variantą kad tai padės grąžinti atominė elektrinė jos užteks tik išlaikyti bedarbius ir griauti jų gyvenimus , paklauskit pas kubiloidą kiek valstybė praranda kas mėnesį socialinio tipo išmokoms .

Daunas tam 666

Daunas tam 666 portretas
Neįdomūs tamstos trijų klasių mentaliteto sugebėjimai.

Kęstas

Kęstas portretas
Atominė elektrinė neišlaiko konkurencijos su skalūnų dujomis, nes šių dujų yra tiek daug ir jos yra tokios pigios. Amerikiečiai pirmieji įvaldė skalūnininių dujų technologiją. Tuo tarpu lenkai yra labai proamerikietiški, todėl jie leidžia Lenkijoje išgauti skalūnų dujas. Be to, Lenkijoje turima pakankamai vietos ir panaudotam vandeniui. Tuo tarpu branduolinę energetiką vėl siekiama įkraustyti į Lietuvą dešimtmečiams. Atominei elektrinei prisieina konkuruoti su pigia skalūnų dujų energija. Ar nors vienas atomo entuziastas apie tai pagalvojo? Pasak ekonomisto R.Kuodžio, nemažai vandens nutekėjo nuo "LEO" skandalo laikų, per tą laiką galėjo atsirasti argumentų, kodėl atominės elektrinės nebereikia. „Nebuvo tuo metu nei fukušimų, nei skalūnų dujų revoliucijos. Tuo metu alternatyvos, žaliosios technologijos dar buvo gana brangios. Dabar remtis 5 m. įstatymu darant tokį sprendimą? "LEO" buvo papokštavimas“, – teigia R. Kuodis. Panaikinkime apmokestinimą vėjo,saulės, biokuro ir kitiems atsinaujinančios energijos šaltiniams Lietuvoje. Laikas įžengti į 21-ąjį amžių visai mūsų tautai. Kai kurie A.Kubiliaus šalininkai teigia, kad skalūnų dujos neišlaikys konkurencijos su atominėmis elektrinėmis. Vėlu spėlioti. Jau išlaiko. JAV gamina milžiniškus kiekius skalūnų dujų. Tos dujos yra pigios. Todėl nebeapsimoka statyti branduolines jėgaines. Naivu nematyti revoliucijos, kuri vyksta JAV energetikoje, bei manyti, kad tai neateis į mūsų kontinentą. Arba jūs, atomo šalininkai, esate asilai, kokių reta pasaulyje, arba antirusiški savižudžiai, traukiantys paskui save visą Lietuvą, įskaitant motinas ir vaikus. Bet kokiu atveju jūsų vieta yra psichiatrinėje. Japonijos ekspremjeras, kuris pirmasis vadovavo, dorojantis su Fukušimos padariniais, sako, kad buvo iškilęs pavojus visai Japonijos savivaldai, kai išaugo tikimybė, jog reiks iškelti Tokiją su daugiau negu 30 milijonų gyventojų. Tada jis suprato, kad saugiau uždaryti branduolines jėgaines, negu bandyti gerinti jų saugumą.

puiku

puiku portretas
Jei manai, kad kaimynai temps A. Kubiliaus naujai statoma AE buk ramus. Nei Latvija, nei Estija nenori sito gremezdisko slamsto savo pasoneje, netgi kaimynysteje jie sako - nesame tokie buki, kad nesuprantama A. Kubiliaus aferistiniu zaidimu. LAUK ATOMINE BOMBA IS LIETUVOS SU VISA A. KUBILIAUS VYRIAUSYBE!!! GEDA DARAI MUSU VALSTYBEI IR ESI VALSTYBES PULINYS SU VISA SAVO KLOUNO TEATRU!

gebelsas

gebelsas portretas
manau kad kaimynai yra girdeje kaip lietuviai: - isklojo Wilniuje Gedimino pr. plytelemis ir kuo tai baigesi - kaip sekesi Gariunu mazuto saugykla pastatyti... - Wilno nacionalinis stadionas... - IAE uzdarymo linksmybes... ---------------------------------------- jei jie apie tai girdejo ir vistiek susides su aferistais... tai tada nezinau- matyt as nesveiko proto....

nu

nu portretas
gal pas kaimynus ne kubilai vietoj galvu...

kukas

kukas portretas
razma yra pasakes kad latvija jau investuoja i elektrines statyba kaip nezino vyriausybe

Galerijos

Daugiau straipsnių