Premjeras: „Chevron“ svarsto bylinėtis su Žygaičių bendruomene

Grįžti į straipsnį

MEImei

MEImei portretas
Žygaitiškiai tam ir nori viską filmuoti, kad nebūtų apgaudinėjami, o dabar Butkevičius pranešinėdamas žinias apie Shevron "ketiimus" tapo jų įkaitų ir pakaliku! LAUK IŠ VALDŽIOS JANKIŲ PAKALIKE!

naujieji okupantai

naujieji okupantai portretas
Norintiems investiciju,gal galit pateikti pavyzdziu,kur jav investicijos butu naudingos vietos gyventojams ar visai saliai? Kokios darbo vietos? Ukrainoje,kur jankiai isgauna skalunus,nuseko vanduo,aplink didelis uzterstumas,darba turi tik sargas ir vairuotojas,visi kiti atveztiniai samdiniai.Ta vyriausybes marionete butkevicius apsimelavo ir turi ka slepti,ko kitaip bijoti viesumos?daugiau www.sklaunai.info

Tomas.

Tomas. portretas
Labai gera naujiena,užteks parazitams stabdyti investicijas. Lietuvoje jau pasidarė taip kad nieko negalima statyti,sukurti nauju darbo vietų nes atsiranda parazitu kurie nori is to pasipelnyti ir stabdo visa proseca

bijo viešumo

bijo viešumo portretas
Jei būtų viskas ten skaidru ir gražu,nebijotų filmavimo nei Vyriausybė,nei Ševron.O tai reiškia,kad žygaitiškiai teisūs.Jei vietoje Ševron būtų Gazprom,man atrodo,Butkevičius pasimėgaudamas padarytų žygaitiškiams antrą Garliavą.

Konkurentai dirba

Konkurentai dirba portretas
Kvailiai prisižiūri YouTube prikurtų filmukų ir paskui kliedi nesąmones.

na valdžią turime

na valdžią turime portretas
jau maniau premjeras Butkevičius padoresnis žmogus, o pasirodo kad kaip visi patekę į valdžią žiūri tik siaurų verslininkų intereso, o ne visuomenės ar juo labiau negalvoja apie ateities kartų likimą. Kaip sakoma, po manęs nors ir tvanas! O premjerui reikėtų pagalvoti kaip išsaugoti švarų gruntinį vandenį ateities kartoms, nes pasaulyje gėlo vandens atsargos mažėja... dėl to vyks aršios kovos. Protingos valstybės savo gelmių vandenį saugo ateičiai, o šiuo metu perka iš kitų šalių. Lietuva gi nori sunaikinti, tai kas brangiausia žmogui - švarų geriamą vandenį. Ševronui, tai kas, pasiims /parduos dujas, jiems gi čia gyventi nereikės. Gal premjerui reikia YouTube pasidomėti kas per velnias tos skalūnų dujos? lai pasižiūri video kaip daugelio šalių žmonės verkia nuo to ševrono? o gal jau visa valdžia premijas iš Ševrono gavvo, kad taip stipriai juos palaiko?

....

.... portretas
Labai puiku.

Taigi

Taigi portretas
Tai ko jie taip bijo, kad susitikimas būtų filmuojamas, kas čia per paslaptys? Manau, turi būti filmuojama ir parodoma visai Lietuvai, kokia teisę turi Vyriausybė neleisti filmuoti?

man px

man px portretas
ieskau bet niekur nerandu: kaip susisiekti su butkevicium kad galeciau pagrasint jam mirtim?? juk nors vienas turi nukentet uz visus bezpredielus per sitiek metu..

Galerijos

Daugiau straipsnių