Patvirtintas naujas kompensuojamų vaistų kainynas

Grįžti į straipsnį

Ligone

Ligone portretas
perku vaistus sirdies ritmui palaikyti jau virs 25 metu, ritmonormą tai dabar kompensacija tiek sumazejo,kad reikia primoketi dvigubai negu anksciau.

Algys

Algys portretas
O kur bus paskelbtas kompensuojamuju vaistu sarasa?

Kostas

Kostas portretas
Sanoral 40/10/12.5 nuo spalio 1d. priemoka padidėjo 40proc.-nuo 15,71 iki 22,06Eur/28tabl..Kompensuoja tik 26proc. mažmeninės kainos,o skelbia,kad kompensuoja 80proc.Plėšikai,kitaip nepavadinsi.

kestas

kestas portretas
na taip,priemoka uz sanoral 40/5 padidejo 65 procentais.siaubas:

Marytė

Marytė portretas
Už dvi pakuotes Sanoral 40/10 rugsėjo mėn. mokėjau 20, 68 euro, o lapkritį 37, 44 euro. Priemoka padidėjo 17 eurų. Tai atpigo, ar pabrango? Kai kurie vaistai atpinga labai mažai. Bet jau kai brangina tai be sąžinės.

sveikas

sveikas portretas
ale tie gamintijai ir vaistų pardavėjai baisūs.Pažiūrėkite į vaistinių tinklų savininkus - gi jie tarp turtingiausių LT veikėjų.... Jiems LT ir jos žmonės mažiausiai rūpi, o nebejingą sąžinngą ministrą galėtų tai .....

Na, nėr kaip reikia,

Na, nėr kaip reikia, portretas
Nors tu verk. Gavom naują vaistų kainyną, bet sugrupuoti pagal ligas, pagal abėcėlę, pasirodo veriugoms per daug sudėtinga. Dabar kapstykis tūkstantiniuose pavadinimuose, ieškok tinkamo vaisto ir ir tinkamos kainos! Beje tam kainyne daugiausia vaistų nuo visokių psichinių sutrikimų, ir tikrai ne pigiausi. Kodėl šitie vaistai tokie gerbtini? Kuo blogesni širdininkai, hipertonikai, vėžininkai, ir kiti dideli nelaimėliai?

Galerijos

Daugiau straipsnių