Patikli moteris policininku apsimetusiam sukčiui atidavė 4600 litų

Grįžti į straipsnį

tai bent

tai bent portretas
policininkas - 15 metų. Tuo viskas ir pasakyta.

666

666 portretas
siulyciau zodi patikli pakeisti i toki pagal kuri tinka apgaules metodas pvz: norejusi issukti nuo baudziamos atsakomybes atsakomybes ,. taigi gautusi kad ji pati nusikaltele :) , valio . siulau negaudyt ir nebaust tokiu telefoniniu sukciu o net skatint :) , tokiu budu bus kovojama nu nusikalteliais papirkinejanciais savotiskus valstybes tarnautojus :) . Nuostabu gyvenam debiloidu salyje .

Al

Al portretas
Kartais norisi pasakyti, kad taip jai ir reikejo. Piliecius apgauna dazniausia prasydami kysio pareigunui uz kazka ar tai, kad neperduotu bylos prokurorams ir pan. O papirkineti pareiguna, duot pinigus nepajamuojant uz kazka yra vienoks ar kitoks nusizengimas. Ciniskai pasakius - zmones taip susimoka bauda uz savo nesazininguma.

milda

milda portretas
Tai stai,nesiima priemoniu isgaudyti sukcius,taigi ,prarado visi pasitikejima.Neileidziu nieko i namus,net ir tu ,kuriuos ir reiktu ileisti,tai ne mano kalte, o esamos padeties salyje.

ja

ja portretas
vadinas, zmones mano kad uz kysius viska imanoma papirkt

Aha

Aha portretas
o visa lietuva rekia, kad krize, kad niekas pinigu neturi... Vat tokiems debiloidams tik graziau pasneketi reikia- ir prasom, pinigine atidaryta. Kur protas?

teta

teta portretas
PINIGŲPENCINIKAI TURI APSČIAI. PAPRAŠYTŲ MANĘS 20 LT- DUOČ Į ŽIAUNAS.

.betvarkė

.betvarkė portretas
Taigi kas gali daugiau turėti už pencininką.Juk dauguma pencininkų,o ypač tremtiniai gauna nemažas pencijas ir ne vieną ,o tris pencijas .Tai 1 pencija ,kad nedirbo lietuvoje 2 už tremtį pencija ir 3 gal negaluoja pašalpa 750lt.Taip pasidaro nemaža suma ,todėl ir sukaupe santaupų.Bet kaip lengvai atėjo ,kartais ,taip lengvai ir išeina tie pinigai.

Galerijos

Daugiau straipsnių