Pasipiktinimas dėl kraupiai auginamų vištų tęsiasi: rengiamas protestas

Grįžti į straipsnį

Žmonės blogis

Žmonės blogis portretas
Žmonių supuvimas dėl priklausomybės mėsai ir kitam nereikalingam mėšlui kenkiančiam aplinkiniam kelia pykti. Gal ir būtų gerai, kad parazituojanti žmonija išmirtų branduoliniame kare.

akvile

akvile portretas
Na va, o dar sako, kad lietuviai neišeina į gatves. Protestuoja ir dar kaip. Tikiuosi, kad valdžia pagaliau atsižvelgs tiek į besitesiančius protestus prieš cirką su gyvūnais, tiek prieš kailių fermas, o dabar ir narvuose laikomas vištas!

Julija

Julija portretas
Koks siaubas! Dėl to ir nevartoju kiaušinių išviso. O kam jų ir reikia, vienas cholesterolis..

Petras

Petras portretas
As net prekybcentri renkuosi i kuri eiti, nes zinau kad kai kurie neturi pirmos klases kiausiniu, tai ka ten veikt. O jei i toki ir uzeinu, man ju kiausiniu skyriaus tarsi nera isvis - juk ten nieko man tinkamo nera...

Laika

Laika portretas
Beje, klausime trūksta atsakymo: nevartoju kiaušinių Bet jei vartočiau, tai tikrai pirkčiau 0 pažymėtus – laisvų vištų – kiaušinius.

Laika

Laika portretas
Ačiū už straipsnį! Aš prieš gyvūnų naudojimą maistui ir pan. VMVT reikia performuoti!!!

Gabrielė

Gabrielė portretas
Geras straipsnis, reikia parodyti pagaliau VMVT, kad jie dirba mokesčių mokėtojams, o ne stambiems verslininkams!

Z

Z portretas
Narvuose laikyti iš viso turi būti draudžiama.

rupke

rupke portretas
nedirba maisto vetirinarines tarnybos,ateina bobeles,kysius pasiima ir iseina...kiek dar tuos kysius dalinsime,o jos ims?

Algirdas

Algirdas portretas
Bukit prakeikti visi kurie prisideda prie gyvunu kankinimu , kad jums,kaip vistoms oda sertusi

Justas

Justas portretas
Nuo žaliavalgystės netoli iki silpnaprotystės.

vartotojas

vartotojas portretas
Šaunuoliai aktyvistai! Matosi jau seniai, kad vmvt dirba nekompetentingai, o mokęsčių mokėtojų pinigus tai savinasi!

tai

tai portretas
Prasideda nuo gyvūnų kankinimo ir baigiasi žmonių kankinimu, tai seniai įrodyta tiesa. Jeigu tarnyba negeba atlikti jai pavestos užduoties, kam ji reikalinga? Tai skambiai aiškina, kad koldūnuose rastos bakterijos nepavojingos, tai meta kaltinimus kaimyninėms šalims, kad tai nešvarūs politiniai žaidimai, jei atranda vaistų ir mikrobų maisto gaminiuose, bet dabar visi matome, kokia "principinga ' ši tarnyba.

Jonas

Jonas portretas
Siaubas ir neteisybė, tokių dalykų civilizuotose šalyse būti neturėtų. Būtinai dalyvausiu proteste.

Greta

Greta portretas
Kažkas juk turi kovoti ir dėl gyvūnų, nes jie pamiršti ir visiškai nematomi. O VMVT tai ignoruoja ir fermos gyvūnų gyvenimą verčia nuolatine kančia

Lukaa

Lukaa portretas
Vajei... Nepastebejau, nuo kada mes taip gerai pradėjom gyventi kad dėl vištų gyvenimo salygų protestuotume. Čia kažkam neskanus vištienos gabaliukas papuolė, ar kaip? Žmonės baisiau negu vištos fermose gyvena ,ir niekam neįdomu. Ar čia kokia organizacija čiulpia pinigus iš ES ir turi pademonstruoti kad kažką dirba? vat čia jau pašiurpau...

vidmantas

vidmantas portretas
didziuojuosi kauno meru

G

G portretas
Na pats laikas pasvilint padus tai VMVT, šaiposi iš vartotojų ir iš gyvūnų, veltėdžiai

o

o portretas
aš jau seniai nevalgau nelaimingų vištų kiaušinių ir jų mėsos, jeigu visi nepirktų tų pigiųjų, užguitų, narvuose laikomų vištų kiaušinių, jos nebūtų laikomos tokiomis sąlygomis.

Jonas

Jonas portretas
Wow, nustebino. Iki siol nezinojau kiausiniu zenklinimo reiksmes, nuo siol atkreipsiu demesi. Bet tiesa sakant, sitie vaizdai visai nekelia apetito kiausiniams...

Anonimas

Anonimas portretas
Tik rintojai ira dizd eusi kisininkai.

G

G portretas
Liūdna - kai kažkas kankina vieną šunį, tai yra smurtas prieš gyvūnus. Jeigu daug gyvūnų kenčia po vienu stogu ir iš jų kiaušinių/mėsos galima uždirbti pinigus, tai verslas. Dar liūdniau, kai akis badantys gyvūnų gerovės pažeidimai yra ignoruojami valstybinės organizacijos, kuri sako tais gyvūnais "besirūpinanti". Būtinai būsiu proteste!

Vargeli...

Vargeli... portretas
Čia civilizuota visuomenė? Retornis klausimas... Barbarai civilizuotesni. Seniai nevalgau kiaušinių dėl sveikatos, pasirodo, ne veltui: kaip gali būti sveikas produktas gautas tokiu barbarišku būdu... Ryt piketas! Būtinai ateisiu!

Sonata

Sonata portretas
Siaubas, būsiu.....

Mykolas

Mykolas portretas
tikrai būsiu!!!

Agnė

Agnė  portretas
Atrodo Lietuvoje turime tiek daug potencialo : pilna talentingų žmonių, kuriančių ir eksportuojančių prekes, gaminančių naujausias technologijas. Daug kur būsime pirmi. Bet. Yra užsilikusių ir visa progresą stabdančių, abejotinus sprendimus darančių įstaigų, kuriose - nesuvokiamas abejingumas, galimas neskaidrumas ir šalies atsilikimo, kai kuriose srityse kurstymas. Todėl eisiu. Aš už Lietuvos progresą.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai už ką jie apskritai gauna pinigus??? Parsidavėliai. Geriau jau kyšį paims nei gyvūnų teises apgins

Petras

Petras portretas
VMVT yra supuvusi korumpuota sovietinės nomenklatūros irštva! Parodykim jiems, kad neveiklumo ir korupcijos netoleruosime!

Lauk bjaurybes

Lauk bjaurybes portretas
Būtinai dalyvausiu proteste, atsibodo šitie neveiksnūs darbuotojai, lauk juos!!!!!

akcija

akcija portretas
Nepirk lietuviškos paukštienos ir kiaušinių !

as manau

as manau portretas
jau padesiu kryziu ant paukstienos produkcijos kuri auginama mano lietuvoje

Galerijos

Daugiau straipsnių