Parduotuvėse brangsta pieno produktai

  • Teksto dydis:

Didžiuosiuose prekybos centruose jau beveik mėnuo brangsta pienas ir pieno produktai.

Prekybininkai skaičiuoja, kad vidutiniškai šie produktai brango 10-14 procentų. Dėl pakilusių kainų kai kurių pieno produktų pardavimas sumažėjo, tačiau didelių pokyčių prekybos tinklai nepastebi, rašo "Lietuvos žinios".

"Pabrango pieno žaliava, pakilo pieno supirkimo kaina, ir automatiškai didėjo gamybos sąnaudos. Galiausiai brangimo banga pasiekė ir parduotuves", - sako prekybos tinklą valdančios bendrovės "Norfos mažmena" atstovas spaudai Darius Ryliškis.

"Iki" parduotuvių tinklą valdančios bendrovės "Palink" viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė sako, kad pieno ir jo produktų kainos parduotuvėse nuolat svyruoja. Pasak jos, šiuo metu kai kurių gamintojų pieno produktų kainos yra padidėjusios dėl brangstančio žaliavinio pieno.


Šiame straipsnyje: pienaspieno produktaikaina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Nesuprantu, juk visas pienas parduotuvėse yra dirbtinas,pagamintas iš pieno miltelių ir dar kažko,tai buvo aiškiai pasakyta vienoje TV laidoje,skiriasi tik pakuotės ir kainos.Taip kad ir vieno cento pienas tas pats ,tik pakuotė prastesnė.O pakuotės juk žmogus nevalgo ir negeria,svarbiausia kad yra sterilu.Nenusiminkite,pirksime Vieno cento,produktai yra tokie patys,tik kaip minėjau ,pakuotės pigesnės.

Xcfvg

Xcfvg portretas
Sumažės vartojimas.Manau suaugusiam žmogui jo visai nereikia.Pirksime mažiau ,arba visai nepirksime.Be jo tikrai galima gyventi.Daug naudoti pieno negalima,nes pienas stume gleivinę iš skrandžio ,susergama skrandžio uždegimu.

Ema

Ema portretas
atlyginimai ,niekiniai minimumas kuri atiduodame mokesciams ,kainos kyla o atlyginimai tie patys niekiniai.reik bekt is tokios lietuvos,kur gerai gyvenasi tik valdziazmogiam.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių