Palangos kavinių likimas neaiškus

  • Teksto dydis:

Besibaigiantis vasaros sezonas iš Palangos gena ne tik poilsiautojus, bet ir verslininkus. Kavinių savininkai sprendžia, ką daryti su vasarą gausiai pelną nešusiomis įstaigomis. Dalis jų bus uždarytos rudens pradžioje, kitos – rizikuos ir klientus medžios net žiemos metu, rašo delfi.lt.

Kalbinti Palangos kavinių atstovai patikino, kad ši vasara buvo kur kas geresnė nei praėjusi. Jie pastebi ir įdomius klientų įpročius. Pasirodo, šiemet išaugo alkoholio apyvarta, daugiau žmonių rinkosi brangesnius gėrimus bei patiekalus ir nors arbatpinigių padavėjams negailėjo, gerais žodžiais kavinių darbuotojų nelepino – aršiau gynė savas teises, buvo piktesni.

Kavinės „Floros simfonija“ administratorė Eglė Kazlauskaitė pasakojo, kad kavinę planuojama uždaryti rugsėjo viduryje. Anot merginos, dirbti žiemą tiesiog neapsimoka. Taip ketinama elgtis ir dėl to, kad žmonių atvyksta mažai, o konkurencija tarp kavinių – arši.

Kavinės „Laukinių vakarų salūnas“ vedėjas Audrius Mikalauskas informavo, kad „Laukinių vakarų salūno“ kavinę planuojama uždaryti lapkričio pabaigoje. Iki to laiko savaitgaliais ir toliau vyks įvairūs koncertai, darbo dienomis ir toliau veiks kavinė. Po žiemos sezono kavinė atsidarys kovo mėnesį.

Kavinės „Monika“ vadovė Irena Pakutinsienė pasakojo, kad kol kas praėjusia vasara džiaugiasi.

„Mes dirbsime ištisus metus. Jeigu nebebus lankytojų, nežinau, galime ir užsidaryti. O jei žiema bus šilta, dirbsime“, - ateities perspektyvomis dalijosi kavinės „Monika“ vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių