Padidėjusį „gyvatuko“ mokestį gyventojai pajuto tik po šildymo sezono

Grįžti į straipsnį

sylumininininkas

sylumininininkas   portretas
tegu tas bieksa atpysdyna y kauna iR PAZIURU KAD NET IR KAUNE gywatukas "" pabrango stebuklyngai "" nei is sio nei si to NET 20 lt .. tegu yrodo kad pabrango teisetai ????ar galima juos irgi ywardinti vagimis - lupikautojais ?? gyvenu nuo algos iki algos ir man tas 20 lt yra nemazai , beje pastebejimas , tik baigiasi sildymas ir gywatuko kaina PYST y virsu , nors vandens pasildymo kaina beweik vienoda islieka :-))))

lina

lina portretas
Veiveriu 35 name už birželį 65 lt. Ko nenugriuvau pamačiusi. Ir prižiūri santermita(kaip ir normalūs žmonės), bet vanduo verdantis kaip ir gyvatukas. o galėtų vasarai apskritai gyvatuką atjungti.

jo

jo portretas
Zada mazinti ,o vis didina mokescius kaip galima gyventi Lietuvoje kaip tokia betvarke

bb

bb portretas
Gyvenu renuvuotam name. Gavusi saskaita uz geguzio men, randu mokesti uz sildyma 5.73lt. bet sildyma isjunge balandzio men.

as

as portretas
Kiek mes dar islaikysim tuos plesykus? Draugystes g. Kaune uz gyvatuka sumokejau 87litus,kur cia logika- tia yra apiplesymas.

siaubas

siaubas portretas
koks motyvas buvo padidinti gyvatuko mokestį ir tai priėmė tą visagalė komisija. Bet kai būna šildymo sezonas gyvatuke vanduo toks pats ir eina iš to pačio vamzdžio kaip ir šiltas vanduo 60 proc. temp, tada gerai. Tai kas čia yra.

REIKALAUJAME

REIKALAUJAME portretas
Visą "kainų komisiją" įkišt už grotų 10 metų!

jo

jo portretas
jei nekels , nesugalvos ivairių mokesčių , kaip jie sau padidins atlygius , jug VISKAS LIETUVOJE JAU PRIXVATIZXUOTA IR KIENO RANKOSE

nE

nE portretas
Ne gyvatukas, o visa gyvate, tiesiog slibinas!

Kazys

Kazys portretas
Neburnokite ,gyvaname europos sajungoje tai viskas tvarkoje ,kas kad ir didina

JO

JO portretas
Esmė tame, kad žiemą karštas vanduo skaičiuojamas pagal normatyvą, o visa skaitiklio parodyta šiluma atitenka šildymui.Vasarą viską ką rodo skaitiklis atitenka gyvatukui. Kaip jums patinka "Kauno energija' kaip karšto vandens tiekėjas.Kuri su 'Kauno vandenimis" žaidžia pirkimą - pardavimą skaitiklių rodmenimis, o jokio tiekimo neatlieka.Mazgus tai prižiūri prižiūrėtojai, o vandenį šildo gyventojų boileris šilumos punkte."Kauno energija' gali būti tik karšto vandens skaitiklių keitėja, bet ne karšto vandens tiekėja.

runkelis

runkelis portretas
Dejuojame, dejuojame ir toliau dejuosime, nes esame avinų banda. Ir kels tuos mokęsčius kiek panorėję. Žino, kad tik vienas kitas padejuos ir bus vsio zakonno. Praeitą savaitę, kažkurioj Vakarų Europos šalyje paskelbė, kad ruošiasi pakelti lyg mokęstį už važiavimą. Nedelsiant į gatves išėjo MILIJONAS gyventojų. Va kur yra tauta, yra piliečiai. O mes juk RUNKELIAI, AVINAI... Tai taip mums ir reikia.

O MŪSŲ TEISĖS

O MŪSŲ TEISĖS portretas
O KUR ABONENTINIS MOKESTIS 2013-06-28 16:15…………………… O KUR ABONENTINIS MOKESTIS??????????????????? UŽ SAVININKŲ PRIVAČIOS NUOSAVYBĖS NAUDOJIMĄ SAVO KOMERCINIAM PELNUI : BUTO PATALPAS, VAMZDŽIUS, DAUGIABUČIO NAMO ŠILUMINIUS MAZGUS, ŠILUMINIO MAZGO ĮRANGA.TAI LIEČIA DUJŲ, ELEKTROS, VANDENS, ŠILUMOS , TELEVIZIJOS, INTERNETO TIEKĖJUS IR KITUS .... VISOS KOMUNALINĖS PASLAUGOS TIEKIAMOS NUO SENŲ TARYBINIŲ LAIKU ĮVESTA ĮRANGA KOMUNALINIŲ PASLAUGŲ TIEKIMUI, TAI KOKS GALI BŪTI ABONENTINIS MOKESTIS UŽ DUJŲ, VANDENS, ŠILUMOS TIEKIMĄ IR T.T., JEI DAR PAPILDOMAI MOKAME MOKESTĮ UŽ PRIEŽIŪRĄ, TIK DEJA UŽ KOKIA IR KADA JI BUVO ATLIEKAMA, JEI BENDRIJOJE KAS NORS ATSITIKO AR SUGENDA, REIKIA KVIESTI FIRMAS IR DAR KARTĄ APMOKĖTI UŽ JŲ PASLAUGAS, NORS MOKAME ABONENTINĮ MOKESTĮ PASLAUGŲ TIEKĖJAMS IR UŽ PRIEŽIŪRĄ. TAI KODĖL PASLAUGŲ TIEKĖJAMS SIEKIANTIEMS SAU PELNO, MES PRIVALOME MOKĖTI ABONENTINĮ MOKESTĮ, O JIE NAUDOJASI MŪSŲ TURTU - ŠILUMINIŲ MAZGŲ PATALPOMIS, NAMO VAMZDYNAIS, ELEKTROS LAIDAIS, STATO SAVO ĮRANGAS NAMO RŪSIUOSE, NAUDOJA NAMO BENDRĄ ELEKTRĄ, KAD GALĖTŲ PARDUOTI SAVO PREKĘ- PASLAUGŲ TIEKIMĄ NEMOKA MUMS JOKIŲ MOKESČIŲ UŽ NAUDOJIMĄSI MŪSŲ TURTU. ČIA TURBŪT REIKIA KREIPTIS Į KONSTITUCINĮ TEISMĄ, KAD IŠAIŠKINTŲ AR PASLAUGŲ TIEKĖJAI GALI RINKTI ABONENTINĮ MOKESTĮ, KAI NEINVESTAVO Į BUTŲ SAVININKŲ TURTĄ NĖ SKATIKO, JO NAUDODAMIESI DAR PAPILDOMAI LUPA NUO GYVENTOJŲ ABONENTINĮ MOKESTI. KODĖL MANO BUTE PASLAUGŲ TIEKĖJAI GALI ŠEIMININKAUTI , NAUDOTIS MANO TURTU UŽ DYKĄ. KODĖL PAŽEIDŽIAMA ŽMOGAUS TURTO NELIEČIAMUMO KONSTITUCINĖ TEISĖ PALYGINUS SU PRIVAČIOMIS FIRMOMIS, KURIOS SAU SIEKIA TIK PELNO IR DAR NEAIŠKIOMIS SKAIČIUOTĖMIS IR IŠPŪSTOMIS KAINOMIS.

jonas

jonas portretas
na ir kas gali paneigti,koatkad cia apsieita be gero otkato

JA

JA portretas
Už tai ir atsiranda karšto vandens tiekėjai, tokie kaip "Kauno energija". Ir visi patenkinti.Rodmenimis žaidžia ir vaidina , kad dirba. O kodėl negali tais tiekėjais būti šilumos punktų prižiūrėtojai ??? Net Energetikos Ministerija nesiteikia atsakyti į Vartotojo klausimą, oficialiai persiūstą iš Prezidentūros.

DAS

DAS portretas
Taip pat įvairūs Telekomai, Mikrovisatos, Kauno sistemos ir t.t. naudojasi mūsų daugiabučių patalpomis savo aparatūrai ir nemoka jokio nuomos mokesčio..Jie į tai net nereaguoja ir spaudoje niekas neaiškina.

vytautas

vytautas portretas
skubėkite renovuoti ne "kiaurus" namus,bet savo protelius! Visokie gyvatynai ir šilumos punktai,primesti su šilumos preke "Energijos" spekulianto greitai visus varys pas greitai skolinančius. Prievarta mums primesta šilumos prekė nemato reikalo pigti, nes gavęs sąskaitą privalėsi ją apmokėti tiek,kiek joje parašyta,o jeigu nemokėsi "Energijos" turi savo anstolius ir tavo turtelis bus nacionalizuotas. Renovacijos aferistai,kaip telefoniniai sukčiai,naudojasi žmonių naivumu.

manau

manau portretas
kaip beziuresi sis gyvatuko mokestis tai gyventoju reketas juk atskirai jo nesildo o uz vandeni karsta mokame tai gaunasi taip kad mokame uz vandeni 2 kartus kada sioj sali isigalios tvarka ir prabus plesiku sazine ko gero to niekada nebus kol pilieciai neiseis su sakemis

Kolchozinis

Kolchozinis portretas
Kodel neivedamas reguliuojamas sildyma?Prisukai,kiek nori,jei saulute spigina,ir ziema gali visai uzsisukti...Kaip sugebesi taupyt,tiek ir mokesi.nejau tik vakaru europieciai tesugeba taupyti?

anta

anta portretas
kaune gyvatuko mokestis taip pat pabrango ,o sildymo lakotarpiu mes uz vonios patalpa mokame dvigubai nes ta patalpa iskaitoma i bendra plota, nors joje yra gyvatukas ir jis apsildo sia patalpa.

Kauno energijai

Kauno energijai portretas
Kaune tas gyvatukas vasara taip kaitina, kad tenka ji uzklot adejalais. Lauke +30, o gyvatukas kaitina kaip pasiutes. Tai gal silumos tiekejai pasakytu kodel jie energija leidzia vejais? Juk kai pasibaigia sildymo sezonas, tai ir gyvatukas neturetu kaisti! Ir uz ji visa vasara neturetume moket mokescio. Beje,kai ateina ziema, lauke -10, tai gyvatukas vos vos siltas.

JONAS LIETUVIS

JONAS LIETUVIS portretas
Mieli žmonės. Dar senasis Fordas savo vaikus mokino-nebijokite didelių išlaidų , o bijokite mažų pajamų. Kaip pajamos padidėjo lyginant su išlaidomis?

Alex

Alex portretas
Visame pasaulyje gyvatukas yra tik karsto vandens vamzdis ir uz ji niekas neima atskiro mokescio. Tas vamzdis juk nesildomas atskirai,kai sildymas isjungtas. Tiekiamas karstas vanduo, uz kuri mes mokame. Tai kuo cia detas gyvatukas? Gal tada mes turetume moket uz visus vamzdzius, kuriais teka vanduo iki musu namo? Kaip dar sito nesugalvojo.:)

vidma

vidma  portretas
Dekoju ,net nezinau kam . Kad pardavem ta buta 2008 metais . Bl skaitau tos vis nesibaigiancius brangimus ir galvoju kiek ilgai piedarai gali tyciotis iz zmoniu . Alternativos near ,negali isjungt ,negali prisukt . Kiek saskaitu nepateiksi tiek sumokes asilai ...... Bl kom ne geras biznis ir vis in vienus vartus !

vidma 12. runkelis

vidma 12. runkelis portretas
neteisus tu drauge . Dauguma kas aktivus nebijo permainu ir rizikoja jau isvare kap jus ten sakot lietuvoj,, plaut tualetu ,, O kas liko ,o gi liko avinu mase kuri bijo darit pirma zingsni bijo pakelt balsa nes ...... taip lengviau ,O kiti gavo vieta valdzioj .Ko gi jems pergivent ?. Todel cia lietuvoj nekomet nebus nej riausiu nej demonstraciju ar protestu . Ir kita roza galvoji o gal tai viskas buvo prigalvota 1990 kokio sajudzio kabinete su CIA patareju is amerikos .Jau labiai tas planas sklandziai vyksta .

banginis

banginis portretas
Kaune mokestis už gegužes mėnesį 172 Lt

tonis

tonis portretas
Kaune vasarą gyvatukas kainuoja apie 100 litų.Iš kur straipsnio autorius pateikė tokią neatitinkančią tiesos informaciją

Galerijos

Daugiau straipsnių