A. Pabedinskienė: dirbusių pensininkų pensijų grąžinimas – nuo 2017-ųjų

  • Teksto dydis:

Baigus per krizę sumažintų pensijų kompensavimą, bus svarstoma galimybė kompensuoti pensijas ir dirbusiems pensininkams, žada socialinių reikalų ir darbo ministrė.

„Pirmiausia mes padarėme pirmąjį žingsnį, pradėjome kompensavimą tiems, kurie neturėjo kitų draudžiamųjų pajamų, kurie turėjo tik vieną pragyvenimo šaltinį, tai yra senatvės pensijas. Tikiuosi, kad baigus šitą etapą, kitas žingsnis bus dėl dirbančių pensininkų“, - antradienį Seime teigė Algimanta Pabedinskienė, pristatydama kitų metų „Sodros“ biudžetą.

„Tikiuosi, kad nuo 2017 metų iš tiesų mes galėsime galvoti (...) Tačiau noriu aiškiai pasakyti ir dar kartą pakartoti, įvertinus valstybės ekonominę situaciją, darbo vietų augimą, darbo užmokesčio augimą, pajamų surinkimą į „Sodros“ biudžetą, manau, tikrai koalicinė Vyriausybė reaguos ir, turint galimybę, tikrai tuos sprendimus priims kur kas greičiau“, - pridūrė ministrė.

Seimas po pateikimo priėmė svarstyti kitų metų „Sodros“ biudžeto projektą, kuriame per krizę sumažintų pensijų kompensavimui numatyta 52 mln. eurų.

Dabartinės Vyriausybės kadencija baigsis 2016 metų pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mrs kelly

Mrs kelly portretas
Sveiki, aš esu MRS. Kelly privati paskola bendrovė, ar esate skolos? Jums reikia finansinę padidinti? mes taip pat pateikti metų pabaigoje paskolos, paskolų paketą Kalėdos, Naujieji metai, susitikti su savo sąskaitas, plėsti savo verslą, taip pat savo namų renovacijos. Aš linkęs vietos įmonėms, tarptautiniams bei labai mažomis palūkanų norma 2%. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu: (kellywoodloanfirm@gmail.com) Maloniai kviečiame į mūsų paskola bendrovei ir mes pateiksime geriausią paslaugų jums reikia. Ačiū ir God Bless ponia Kelly

Antanas

Antanas portretas
Lietuvos vyriausybė vadovaujama kubilo nusavino pensijas tačiau dėl įvykusios vagystės kalti visi seimo nariai nes nei vienas nepasipriešino vykdomai politikai todėl per sekančius rinkimus siūlau nebalsuoti nei už vieną tuo metų buvusį seimo narį kadangi jie parduos ir Lietuvą kaip pardavė ir mus.

S.A

S.A portretas
KODĖL NUSIVILIAMA VALSTYBE?NEPRIKLAUSOMYBĖS LAIKOTARPIS 25 M.AŠ BŪDAMA PENSININKĖ-DIRBAI.DIRBAU UŽ MINIMALIĄ ALGA.VALSTYBĖS NAPRAŠIAU JOKIŲ KOMPENSACIJŲ NEI UŽ ŠILDYMĄ NAI UŽ VANDENĮ.PATI TĄ ŽUVĮ SUSIGAVAU .NIEKO NEPRAŠAIU.IR ŠE TAU.NUGVELBĖ KITŲ ŽODŽIŲ NERANDU???? IR DABAR BŪDAMA 75 N.TURIU DAR LAUKTI???KO???KAD MIRČIAU.REIKIA PINIGŲ DABAR---O NE PO 3M.TIKRAI GĖDA TOKIOJ VALSTYBĖJ IR GYVENTI,KAD IŠ MANO PINIGŲ KAŽKAS "PRALOBO"-GAL KAŽKAS NAMĄ SUSIRENTĖ GAL KAŽKAS NORS "TVARTELĮ" PASISTATĖ.VYRAS PO INSULTO-DIDELIŲ POREIKŲ NEĮGALUMAS.IR DAR LAUKTI.ko???????ŠĮ LAIŠKELĮ PRAŠYČIAU PERSKAITYTI P.MINISTREI IR VISIEMS SEIMO NARIAMS.NES JAU IR BALSUOTI IR TIKĖTI KUO NĖRA.SU PAGARBA VISAM SEIMUI.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių