Paaiškės vertingiausios Baltijos šalių bendrovės

  • Teksto dydis:

Rygoje kitą savaitę bus paskelbtos dešimt vertingiausių Baltijos šalių bendrovių. Įmones įvertino Latvijos investicinės bankininkystės ir finansinių konsultacijų bendrovė „Prudentia“ ir „Nasdaq Riga”, bendradarbiaudamos su kreditų biuru „Creditinfo“.

Praėjusiais metais vertingiausia Baltijos šalyse pripažinta „Swedbank“ grupė. Antroje vietoje – estų bendrovė „Tallink Group“. Į dešimtuką vertingiausių įmonių iš Lietuvos pernai pateko „Maxima Grupė“ (šešta vieta), „Lietuvos energija“ (septinta) ir „Lietuvos geležinkeliai“ (aštunti).

Spalio 14 dieną vyksiančios ceremonijos Rygoje metu „Prudentia“ ir „Nasdaq Riga”  taip pat paskelbs 101-ą vertingiausią bendrovę Latvijoje. Specialiu prizu bus apdovanota Latvijos bendrovė, kurios vertė per paskutinį dešimtmetį išaugo sparčiausiai. 

Ceremonijoje ketina dalyvauti Latvijos ekonomikos ministrė Dana Reizniece, taip pat atstovai iš didžiausios vertės įmonių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Ceremonija bus transliuojama internetu LETA.lv.

„Prudentia“ ir „Nasdaq Riga” vertingiausias įmones skelbia nuo 2005 m. Šiemet pirmą kartą įmonės Baltijos šalyse įvertintos bendradarbiaujant su Lietuvos kreditų biuru „Creditinfo“, Latvijos „Kredītinformācijas Birojs” ir Estijos E – verslo registru.

Praėjusių metų didžiausios vertės Baltijos šalių bendrovių sąrašas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių