„Orlen Lietuva“ remontas garantuoja solidžias pajamas Mažeikiams

Lenkijos naftos koncerno valdoma bendrovė „Orlen Lietuva“ netrukus pradeda ilgiau nei mėnesį truksiantį kapitalinį remontą, kuriam prireiks papildomų 4 tūkst. darbuotojų paslaugų.

Atvykėlius reikės ir apnakvindinti, ir pamaitinti, todėl viešbučiai, restoranai, parduotuvių tinklai ir butus atvykėliams pasirengę už solidžią kainą nuomoti mažeikiškiai tikisi neblogo uždarbio, trečiadienį rašo „Verslo žinios“.

Regiono verslas trina rankas - ankstesnių kapitalinių remontų patirtis byloja, kad per jį pavyksta neblogai užsidirbti ir darbus gamykloje atliekančioms bendrovėms, ir tūkstančius atvykėlių darbininkų aptarnaujančioms nedidelėms įmonėms.

„Gamyklos kapitalinis remontas duoda užsakymų Mažeikių statybos ir montavimo įmonėms. Kartu tai nemenkas, nors ir momentinis, impulsas miesto paslaugų sektoriui - juk galimybės atsiveria apgyvendinimo, maitinimo, pramogų paslaugas teikiančioms įmonėms“, - remonto įtaką teigimai vertina, Mažeikių verslininkų asociacijos tarybos narys Darius Seilius.Pasak įmonės Komunikacijos skyriaus viršininko Audriaus Stasiulaičio, „Orlen Lietuva“ jau sudarė 97 sutartis su rangovais - 73 bendrovėmis iš Lietuvos, 17 - iš Lenkijos ir keliomis iš kitų šalių.


Šiame straipsnyje: Orlen Lietuva

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių