„Novaturas“ ir „Tez Tour“ turi dar vieną konkurentą

Lietuvos kelionių rinkoje rugsėjį poilsinius skrydžius pradės nauja Kipro kapitalo kelionių organizatorė - bendrovė "Go Planet Travel", kuri pretenduoja sudaryti konkurenciją šiuo metu lyderių pozicijas užimantiems "Novaturui" ir "Tez Tour". Kipro įmonės "Grand Go Group" valdoma Lietuvos bendrovės "Go Planet Travel" klientus užsakomaisiais skrydžiais skraidins "Grand Cru Airlines", kuriai vadovauja buvęs "Aurelos"vadovas Valdas Barakauskas.

"Go Planet Travel" direktorius Karolis Urbelionis BNS sakė, kad Lietuvoje ketinama taikyti visiškai naują verslo modelį.

"Rugsėjį startuosime skrydžiu į Kiprą, o žiemos sezono metu siūlysime kryptis į egzotiškas šalis. Taip pat dirbsime su klientų segmentu, kuriam Lietuvoje kol kas neskiriama pakankamai dėmesio - su žmonėmis, kurie keliones organizuojasi patys. Bendradarbiaudami su partneriais siūlysime jiems galimybę patiems susikomplektuoti skrydžius norimomis kryptimis ir pasiekti, kad tai būtų pigiau, negu tą darant savarankiškai", - BNS sakė K.Urbelionis.

"Go Planet Travel" dirbs su skrydžių bendrovėmis "Turkish Airlines", "Finnair", "UTair".

Lietuvos skrydžių bendrovė "Go Planet Travel" bendradarbiauja su tarptautiniu kelionių organizatoriumi "Biblio Globus".

"Grand Cru Airlines" boingas "Go Planet Travel"keleivius rudenį skraidins į Kiprą, Turkiją, Tunisą ir Kretos salą Graikijoje.

Lietuvos kapitalo "Grand Cru Airlines"oro susisiekimo licenciją gavo šiemet liepos 19 dieną ir yra naujas žaidėjas rinkoje. "Novaturas" ir "Tez Tour" dirba su Vytauto Kaikario valdoma užsakomųjų skrydžių bendrove "Small Planet Airlines".

Kipro holdingas "Grand Go Group" pernai įkurtas turizmo verslui Vidurio ir Rytų Europoje valdyti ir plėtoti. Holdingo įkūrėjas ir savininkas yra daugiau nei 20 metų turizmo srityje dirbantis Chambi Charalambous, kurio valdomų įmonių "A.CH" grupė vien tik Kipre aptarnauja 300 tūkst. klientų per metus.

Holdingui "Grand Go Group"priklauso išvykstamojo turizmo bendrovė "Go Planet Travel" bei atvykstamojo turizmo įmonė "Go Baltic Travel.

Be šių dviejų bendrovių, Kipro holdingas numato įvairių nekilnojamo turto infrastruktūros projektų, susijusių su turizmo sektoriaus plėtra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gali pasiteisinti

gali pasiteisinti portretas
"Taip pat dirbsime su klientų segmentu, kuriam Lietuvoje kol kas neskiriama pakankamai dėmesio - su žmonėmis, kurie keliones organizuojasi patys" - gera idėja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių