Neliks ES paramos žaliajai energetikai?

Grįžti į straipsnį

Kaunas

Kaunas portretas
vat taip, runkeliai, liksite be pigios atominės energijos, be brangios žaliosios, tik su ilgu Putino vamzdžiu. Galėsite dėkoti balsiams, žiemeliams...ir savo bukaprotiškumui.

ai

ai portretas
ko cia pergyvent, kubilas trigubai sumokes...

Pinokis

Pinokis portretas
Labai geras sprendimas, nes vyksta pasipenijimas. Valstybė superka brangiau negu už elektrą moka gyventojai. Aplamai, tie 10% elektros energijos iš saulės ir vėjo problemos neišsprendžia.Dėkokite Žiemeliui ir Vagnoriui, kurie inicijavo tą referendumą. Dabar dėkosite socdemams ir lenkų frakcijai, kad atominės statybą tes toliau. Referendume balsavo ne prieš atominę, bet prieš Kubilių. Dabar pamatysite, kad Butkevičius yra prastwesnis premjeras už Kubilių, kad šimonytė buvo gera finansų ministrė. Po 2 mėnesių pradėsite vemti ant naujos Vyriausybės.Nebus anei didesnio minimumo anei pigesnės mėsytės.

energetikas

energetikas portretas
Šiaip su siūlymų visiškai sutinku, tik yra vienas BET. Jei jau nutraukia finansavimą atsinaujinantiems energijos šaltiniams, lai tą patį padaro ir tradicinio (iškastinio) kuro naudotojams.

666

666 portretas
elektro supirkimas tokiosmis kainomis kokiosyra dabar tai yra nusikaltimas prieš šalį ir jos gyventojus ir tik nauda turtuoliams nes jie pagrindiniaišitos aferos dalyviai , taigi matot kam dirba seimai ir prezidentai ,. tuo tarpu nieko nedaroma kad šalis turėtu 1000 - 1500 valstybinių vėjo jėgainių kurieų bendras galingbūtu 3-4 tw na ir atitinkamai kaina būtu 4-6 trilijonai. bet jei butu pradėta statyti pries 20 metų tai tie pinigai statyboms ir napasijaustu o elektra galima būtupardavinėti po 5centu šildymo sezono metu o po 50 cnt ne šildymo sezono metu ir tai atsipirktu , bet nusikaltėliams tai netinka kurie dirba seime , prezidentūroje ir atstovauja kitu nusikalteliu interesus

Galerijos

Daugiau straipsnių