Nacionalinė mokėjimo agentūra jau išmokėjo 262 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Per dvi savaites Nacionalinė mokėjimo agentūra išmokėjo 262 mln. eurų tiesioginių išmokų avansų, kurios gavo daugiau kaip 130 tūkst. asmenų, 2016 m. deklaravusių žemės ūkio naudmenų ir pasėlių plotus.

Iš viso deklaravusiųjų šiemet – daugiau kaip 134 tūkst., tad avansai jau išmokėti beveik visiems pareiškėjams. Mokėjimai pradėti spalio 17 d.

Šiandien prasideda antrasis avansų mokėjimo etapas – jie bus mokami tiems asmenims, kurių paraiškose buvo nustatyta neatitikimų ir kurie laiku pateikė reikiamus dokumentus.

Pagrindinė išmokos dalis bus pradėta mokėti gruodžio 1 d., skelbia Nacionalinė mokėjimo agentūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas čia per ……..?

Kas čia per ……..? portretas
Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA)????? ( joje dirbančių apie 700, kas tai per agentūra, mano fantazija nebegali patarti) pažįstamos dukra dirba - pradžioj, sakė, vos neišprotėjo iš neturėjimo ką veikt, bet su laiku priprato, mokslus pasibaigė . Pasiimi segtuvą ir eini per kabinetus pasiplepėt - tuščiom eit negalima, reiškias nedirbi. Alga solidi, darbo mažai, ko norėt? Jokios rizikos, kad atleis. Priedus gauna, tik kitaip pavadintus. O čia savo versliuką suki, galvą dar labiau suki (kur gaut pasiskolint, nes šiandien jau sodrai reikia mokėt). Ir vakare verkti noris, nes mums teigia, kad krizė jau baigias, o man tai kažkodėl ji tik tęsias ir tęsias, ir jokios šviesos tunelio gale (dar net tunelio nepriėjau). Bet yra tokia rožinė svajonė - kad valstybės vyrai/moterys suprastų, kad gyvena, iš tokių durnių kaip aš, ir mažiau muštų. Nors kitas protingas žmogus sako, kad muša - reiškia myli.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių