Muitininkams sugriežtinus patikras, išaugo degalų pardavimas

  • Teksto dydis:

Gruodžio 8 dieną muitininkams paskelbus apie sugriežtintą degalų kontrolę pasienio punktuose, pasienyje su Latvija ir Lenkija bei šalies viduje, degalinių atstovai teigia, kad gerokai išaugo legalaus kuro pardavimai, šeštadienį rašo "Lietuvos žinios".

Lietuvos naftos produktų prekybos įmonių asociacijos prezidentė Daiva Jokšienė teigė, kad vien dyzelino kai kuriose degalinėse parduodama net keletą kartų daugiau: "Tai rodo, kad šešėliniai degalai galėjo užimti apie 20-25 proc. visos rinkos".

Per tris savaites vien Kauno teritorinės muitinės pareigūnai užfiksavo 37 pažeidimus, kai vairuotojai, siekdami pasipelnyti, deklaracijoje nurodė klaidingus rodmenis ir degalų kiekį. Krovininiuose automobiliuose trūko 700-800 litrų, o vienu atveju stigo net 1000 litrų degalų. Bendra pareigūnų apskaičiuotų ir surinktų mokesčių už degalus suma siekia daugiau kaip 25 tūkst. litų.

Per tą patį laiką Vilniaus teritorinės muitinės pareigūnai nustatė 42 degalų gabenimo pažeidimus, Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai - 4.



NAUJAUSI KOMENTARAI

politikas

politikas portretas
o kada prades furas su cigaretem kiekviena diena pagaut?arba muitininka imanti kysi?

ggg

ggg portretas
kas suniui uodega pakels???paprasciausia matematika.Lietuvos vezeju imones lietuvoje kura pila su nuolaidom.o kadangi kuro kaina krito tai vezejam pilti lietuvoje kura gaunasi apie 2,8 lito,o baltarusijoj kuras kainuoja 0,87 euro centu(apie 3 litus).kur cia muitininku nuopelnas???tik uodega sau kelia

jklmn

jklmn portretas
Meluoja net susiriete.Pagavo kelis ir jau pardavimas padidejo.Mes sesiese pervarome dyzelino daugiau nei kokia ju sukista degaline, o muitininkai savo gabala gauna ir viskas po senovei.O kas nesidalina, tuos ir pagauna.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių