Mobiliųjų telefonų pardavėjų patarimas: meluokite

Grįžti į straipsnį

Rintaute

Rintaute portretas
https://www.vz.lt/sektoriai/bankai-draudimas/2015/08/24/telefonu-draudimas-auga-kaip-ant-mieliu-salygos-skiriasi straipsnis ne naujas, bet manau, kad mažai kas bepasikeietė. Telefonus draudžia vos penktadalis žmonių, tačiau kiekvieno draudimo sąlygos ir draudiminiai atvejai gali sirtis. Tai reikia pasianallizuoti kad atsitikus bėdai, bendrovė nepasakytų, kas sorry, nedraudiminis atvejis.

mano

mano  portretas
atveju policija padarė ką galėjo. Tikrino visais įmanomais būdais. Bet draudimas nusprendė, kad nedraudiminis atvejis. Daugiau nesidraudžiu ir kitiems nesiūlau.

aha

aha portretas
Policija netyre telefono vagystes,sakau turit juk programas pagal imei susekti,sako jums reikia tai jus ir ieskokit tu programu,telefonas nebuvo is labai brangiu,taciau dar metus mokejau mokesti tele2 uz aparata,zodziu nereikia cia rasinet,retai kada tiria,parase kad baigtas tyrimas ir viskas,nors,manau,kad yra galimybes turint noro susekti,pagal imei

Valentas

Valentas portretas
Draustis reik nes policija tikrai neranda nieko... man asmeniskai plansete nutrenke jau pries pusmeti ir jokiu ziniu...

As

As portretas
Kaip vadinasi ta programa, kur galima telefona per kompiuteri sekti?

manau

manau portretas
Sąžiningi turi būti ir pardavėjai ir pirkėjai ir ....policijos darbuotojai.Juk narkodilerių būtų žymiai mažiau jei juos nedangstytų kai kurie policijos pareigūnai.

Galerijos

Daugiau straipsnių