„Mėmelio Taupomoji Kasa“ klientus pasitinka naujose patalpose

  • Teksto dydis:

Didžiausia Klaipėdos regiono kredito unija „Mėmelio Taupomoji Kasa“ ir toliau sėkmingai plečia savo paslaugų ratą. Birželio pradžioje savo klientams duris atvėrė naujoje, erdvioje būstinėje adresu Minijos g. 127 (buvęs prekybos centras „Marios“). 

Klientų patogumui senuoju adresu Liepų g. 5, taip pat veikia indėlių ir įmokų aptarnavimo skyrius.

Apie unijos einamąsias aktualijas kalbamės su administracijos vadovu Henriku Čepu: „Unija savo veiklą vykdo vadovaudamasi ilgalaike strategija, siekdama sukurti patikimą ir konkurencingą paslaugų struktūrą visame Klaipėdos regione. Nuo kredito unijos įsikūrimo naudojomės senosiomis patalpomis nuomos pagrindais.

Kažkada šių patalpų veiklai pakako, tačiau šiuo metu esame stipriai išaugę ir jos pasidarė per ankštos. Be to, gyvenimas juda pirmyn ir mes keliame kartelę klientų aptarnavimo srityje į naują aukštumą.

Plečiasi teikiamų paslaugų spektras, natūralu jog ne tik daugėja darbuotojų, bet kartu ir kyla klientų aptarnavimo kriterijų reikalavimai“ – pasakoja apie unijoje vykstančią plėtrą H. Čepas. „Naujos patalpos pritaikytos būtent unijos poreikiams, todėl klientų čia laukia pačios aukščiausios kokybės aptarnavimas ir paslaugos.“

Vasara – atostogų metas, daugeliui žmonių atsiranda nenumatytų išlaidų, kurioms jie neturi santaupų. Vartojimo kreditas iki 30 000 Lt – puiki finansinė išeitis, perkant tiek atostogų keliones, tiek buitinę techniką, o gal net automobilį, ar lėšas skirti būsto atnaujinimui.

Vasaros periodu taikomos itin žemos, nuo 10 proc. siekiančios vartojimo kreditų metinės palūkanos.

Mėmelio Taupomoji Kasa“ yra seniausiai įkurta, bei turinti didžiausią patirtį kredito unija Klaipėdoje, kurios patikimumu klientai įsitikino net pačiais sudėtingiausiais ekonominio nuosmukio metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

durneliui runkeliui

durneliui runkeliui portretas
pats tu durnius, kaip dar straipsni perskaitei, raidziu nepazindamas! runkelis.. o del Memelio taupomosios kasos, tai pats laikau ten pinigelius, viskas patinka ir aptarnavimas geras. linkiu plestis ir klesteti!

skandinavu pakalikai

skandinavu pakalikai portretas
Tai grybas su savo sutve nenukilino MTK? Lyg ir buvo emesi priemoniu...

Durneliui

Durneliui portretas
Net mažas kaimelis turi savąjį durnelį. Pasidomėk istorija...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių