Mažai uždirbančių darbuotojų dalis Lietuvoje – viena didžiausių ES

  • Teksto dydis:

Mažus atlyginimus gaunančių darbuotojų dalis Lietuvoje 2014 metais buvo viena didžiausių tarp 28-ių Europos Sąjungos (ES) valstybių, skelbia Eurostatas.

Lietuvoje mažus atlyginimus (du trečdalius arba mažiau vidutinio valandos uždarbio) gavo 24 proc. dirbančių. Šis rodiklis buvo didesnis tik Rumunijoje (24,4 proc.) ir Latvijoje (25,5 proc.), rodo ketvirtadienį paskelbti ES statistikos tarnybos duomenys.

Estijoje mažus atlyginimus gaunančių darbuotojų dalis sudarė 22,8 proc., visoje ES - 17,2 proc., o tik euro zonoje - 15,9 procento.

Mažiausiai tokių darbuotojų buvo Švedijoje ir Belgijoje - atitinkamai 2,6 proc. ir 3,8 procento.


Šiame straipsnyje: uždarbisalgamažos algos

NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA   NA portretas
pigi darbo jėga ,štai kur yra arkliukas ,mūsų vyriausybės prisivilioti užsieniečių investicijas ,______deja ,tai tik egzistavimas ,kuriuo pasmerkė vyriausybė savo žmonės ,,,,sėkmės naujiems eksperimentams ,,,

monnez

monnez portretas
labas Gauti paskolą, kuri leis jums įveikti skurdą. El. paštas: sylviane.harry@hotmail.com Sveiki, mano vardas yra MONNEZ, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. Aš neteko apie 45.000,00 LT nes man reikia didelį kapitalą 200,000.00 LT Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2016 kovo mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, SYLVIANE HARRY, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegos lietuviškai, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Olivia Danieliaus elektroniniu paštu: (sylviane.harry@hotmail.com ). Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: El. paštas: sylviane.harry@h

JONAS

JONAS portretas
skurdas ,skurdas,skurdas...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių