„Maxima LT“ dairosi į Baltarusijos rinką

Ilgai neigusi plėtros planus kaimyninėje Baltarusijoje prekybos milžinė „Maxima“ pripažįsta šioje šalyje įregistravusi savo įmonės pavadinimą, bet ginasi nuo pasklidusių žinių, kad metų pabaigoje duris atvers pirmosios tinklo parduotuvės, trečiadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Baltarusijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad „Maxima“ Baltarusijoje įsigijo domeną maximabelarus.by, įsteigė įmonę, kuri užsiims plėtra kaimyninėje šalyje, o metų pabaigoje parduotuvės atvers duris pirkėjams.

Apie plėtros planus Baltarusijos žurnalistams pasakojo įmonės „Glera“ direktorius Aurimas Namajuška, daug metų dirbęs bendrovėje „Maxima grupė“. Anot A.Namajuškos, „Glera“ planuoja Baltarusijoje atidaryti vidutinio dydžio - apie 1 tūkst. kvadratinių metrų - parduotuves. Pirmosios duris turėtų atverti šių metų pabaigoje.

A.Namajuška žurnalistams netvirtino, kad prekybos tinklas bus susijęs su „Maximos grupe“, kurią valdo bendrovė „Vilniaus prekyba“. Bet ir nepaneigė.

„Santykių su “Maxima„ ir “Vilniaus prekybos„ grupe nesu įgaliotas komentuoti“, - sakė jis.

Tuo tarpu „Maximos grupės“ atstovas Giedrius Juozapavičius ir „Vilniaus prekybos“ vadovė Diana Dominienė tvirtino, kad tiek „Glera“, tiek A.Namajuška neturi nieko bendra su „Maxima“ ar „Vilniaus prekyba“.

„Mes turime planų Baltarusijoje, tačiau ne šiandien. Kada? Neaišku“, - sakė ji.


Šiame straipsnyje: MaximaBaltarusijaverslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

cirkas

cirkas portretas
ko nesidairo i norvegija,nes ten neuzteks 800lt. alga moketi darbuotojams,kur skurdas ten ir dairosi...

vidma

vidma  portretas
nu skurdas....... i maximas eina tik vargoliai :DDD

zmogus

zmogus portretas
Galetu su pastatais kraustytis i Baltarusija,su tom paciom prekem ir i Kinija. Tada galetu LT.atsigauti smulkus verslas gamyba kuri yra isnaikinta Monopoliu pagalba.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių