„Maxima grupė“ Baltijos šalyse atsisakys narvuose auginamų vištų kiaušinių prekybos

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
o ar matote kiaušinyje skirtumą iš narvo vištos ir iš ant kraiko laikomos vištos bet aš nematau jokio skirtumo man jų skonis vienodas tik iš kaimo vištos skirtingas žinomos prekiautojos ne apsimeta ir pasivadina kaimiškais maksiminiai kiaušiniai valgysite tą patį tik mokėsite brangiau

to O

to O portretas
o tai kokius pirkti jei kitokiu nėra?

O

O portretas
kodėl nuo 2025 , kodėl ne nuo šių metų? Kiek dar milijonų paukščių reikės nukankinti, kol prekybcentriai teiksis pasakyti narvams - NE. Žinoma, čia žmonės turi būti sąmoningesni, nepirkti narvuose augintų vištų kiaušinių.

Anonimas

Anonimas portretas
Maxima siuncia zinute, kad kiausiniai labai brangs. O kiausiniai bus tie patys...

Gaila-kaimas išnyko.

Gaila-kaimas išnyko. portretas
Jeigu jauni žmonės dar turėtų galimybę įsikurti kaime su bent 1ha žemės ir užsiimtų ž.ū.produkcijos gamyba pardavimui PC imtų pralošinėti.Visi miestiečiai tikrai mielai pirktų tik lietuviškus produktus.O jie kaip matome kainuoja neblogai..Šiuo metu, vertelkos apsimesdami ūkininkais turguose pardavinėja maxsimų/ar iš bazių sandėlių supirktus/ produktus kaip lietuviškus-ekologiškus.//Apmaudu kad valstybė nesiima jokios programos Lietuvos kaimui atkurti ir žemės ūkiams remti.Tuo pačiu gal emigracija sumažėtų..

M

M portretas
Tegul daro kaip tik nori, bet aš į "maximą" einu tikiį didelės bėdos, nes ten nuolat apgaudinėja. Kainą užrašo vieną o kasoje skaičiuoja visada didesnę.

Kęstas

Kęstas portretas
Ką daryti, jeigu norime užsiimti tikru verslu nuskurdintoje Lietuvoje? Kodėl mūsų verslas iki šiol yra daugumoje netikras? Nes verslininkai Lietuvoje nesugeba nieko kito, kaip už darbą mokėti nerealiai mažai, o to darbo rezultatus parduoti nerealiai brangiai. Kodėl nerealiai? Nes Europos Sąjunga yra rinka. Todėl už darbą mokėti nerealiai mažai išeina tik trumpam. Kai Ukrainos gyventojai susiorientuoja, jie irgi traukia į Vakarus. Netikro Lietuvos verslo laukia neišvengiamas krachas. Ar galima užsiimti tikru verslu tokioje nuskurdintoje Lietuvoje? Galima. Jūs turite arba pagaminti tas pačias prekes pigiau arba pagaminti sudėtingesnes ir kokybiškesnes prekes su tokiomis pačiomis išlaidomis, kaip gaminamos dabartinės prastesnės prekės. Kaip tai padaryti? Taikant naujas technologijas. Priešingu atveju neįmanoma konkuruoti su kitomis pasaulio šalimis. Sėkmingos šalys tik taip ir vystosi. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
„Maxima grupė“ Baltijos šalyse atsisakys narvuose auginamų vištų kiaušinių prekybos - ... prieš parduodami perpakuos.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai supus tie kiausiniai dabar zmones ziuri ne kokybe o i kaina paskui vaistinem duoda uzdirbt

Galerijos

Daugiau straipsnių