M. Katinas: Lietuvoje verslas neranda 20–30 tūkst. darbuotojų

Grįžti į straipsnį

pigus darbininkas=pigi kokybė

pigus darbininkas=pigi kokybė portretas
pigi kokybė=prasta prekė=silpna prekė=silpnas prestižas=maži pardavimai.Kaip gali liūdnas darbininkas dirbti našiai ir kūrybingai,nes jaučiai vergu...Įdomūs verslininku ir politikų planai-kadangi dirbančiujų trūksta-dirbkite po 12 valandų.Logiškai mąstant galima kelis atleist,nes dirbant 1.5 karto daugiau laiko ir produkcijos daugiau pagamins.Bet atleidus....bedarbystė tai didės .

Objektyvus

Objektyvus portretas
kazkoks atitrukusio nuo gyvenimo zmogeno kliedesys,kuriuo manau ir jis pats nelabai tiki.

Luka

Luka portretas
Jei nėra rinkos, nėra žmoniu- trauk ką nori,nesuveiks. Juolab, kad vienas iš pasisakiusiųjų savo darbo vietą sūnui paliko. Neliepė į darbo biržą eiti ir kaip visiems... Iš kur tokių mąstytojų atsiranda? Gėda net skaityt paistalus tokius.

Gudručiai:DDD)

Gudručiai:DDD) portretas
panašiais straipsniais ir ,,verksmais"nori pramušti legalų vergų įvežimą iš trečiųjų šalių(Kinija, Ukraina, Kirgizija ir pan.).Nėra kam patikrinti kaip racionaliai jie vysto savo verslus ir iš kur ima pelnus dirbdami su nepakankamu darbuotojų skaičiumi

M

M portretas
Verslininkai patys per 27 metus mokėdami minimaliu atlyginimus išvaikė visą milijoną. Dabar turi tai ką patys sukūrė - jau dešimties tūkstančių neranda. Vėliau dar daugiau neras.

Jonys

Jonys portretas
Lietuvoje NĖRA VERSLO.. Tik mokesčių VAGYS. Tegu pats ,,verslininkas,, dirba už 350eurų.. Vagia mokesčius, nori ant svetimo sprando į rojų nulėkt..

Galerijos

Daugiau straipsnių