L.Vosylius: nesumažinus akcizo, lietuviai kurą pilsis Latvijoje

Grįžti į straipsnį

Išeitis

Išeitis  portretas
Baltarusijoje benzinas DVIGUBAI pigesnis. Reikia baigti padlaižiauti Briuseliui ir leisti įsivežti degalus iš Baltarusijos - šai ir viskas.

viduuuksas

viduuuksas portretas
Klausimas: nu ir kas, kad lietuviai kura pilsis Latvijoje? Jei Lietuvos vietiniai pardavejai, gamintojai nelankstus, jei valdzia nelanksti, jei kiti aspektai vercia juos tai daryti, tai gal ir gerai? O ponas Vosylius (su visa derama pagarba) galetu maziau eskaluoti tokias zinias, kurios naudingos tik jo vadovaujamai asociacijai ir jos nariams. Pirma kur reiktu pazvelgti - i eilini Lietuvos pilieti. O jei Latvijos atvejis privers (bet kokiu budu) atpiginti Lietuvoje degalus, tai bus rinkos konkurencijos laimejimas, ne p. Vosyliaus.

lietuvis

lietuvis portretas
pilu tik kontrabandini kura,ta daro mano draugai ir gimines,vaziuokit i Kaliningrado sriti per Lenkija ir atsivesit pigaus kuro kiek norit,nieks ten netikrina

ricius

ricius portretas
Traukinys nuvažiavo,Reikėjo prieš du metus mažinti akcizą,tada ir biudžetas būtų pajutęs.

gele

gele portretas
Akcizai Lietuvoje, tikrai, galetu buti mazesni, nuo to sumazetu ir kuro kainos, bet musu valdziai tas nei kiek nerupi. O po to stebimes kodel tauta nepasitiki Seimu, o juk tai naturalu. Ar gi galima pasitiketi Seimo nariais, kuriais vietoj darbo uzsiima valdzios dalybos, retenos bei meiles nuotykiais? Vargu. Bet kai pazvelgi atidziau, pamatai, kad ne visi jie vienodai beviltiski. Ta rodo ir apklausos - zmones pasitiki opozicinemis partijomis. Per Seimo rinkimus balsuosiu uz partijos TVARKA IR TEISINGUMAS kandidatus. Paprasciausiai, matau, kad jie turi kompetencijos priimti tinkamus sprendimus, dirba zmoniu labui.

RK

RK portretas
Jūs pasidomėkit seimo garažuose, kiek kainuoja degalai:) Teisingai Vienos lietuvos pusės gyventojai i Latvija apsipirkti, kiti i baltarusija, kiti i Rusija ir Lenkija.

YES

YES portretas
Tik reikia džiaugtis, kad lietuviai kurą pylą Latvijoje ir Baltarusijoje, bei Rusijoje. Reikia tik juos sveikinti ir džiaugtis, kad sugeba prisipylti. O dabar visi tik piktinasi, kaip tikri lietuviai -:)))) Pilk ir tu, jeigu sugebi, bet nesipyktink. Man labai bus smagu, kad tu galėjai pigiau prisipylti Latvijoje.

mo

mo portretas
Kur pigiai nusipirkti Lietuvos vidury gyvenantiems?

Joo Vosyliau

Joo Vosyliau portretas
Pritariu visiems komentarams, išskyrus "vidukssso"

lietuvis

lietuvis portretas
aciu Batkai Lukosenkai ir V.Putinui kad galiu Baltarusijoj ir Kaliningrado sriti prisipilti degalu dvigubai pigesniu negu Lietuvoje

to mo

to mo portretas
isigijes Rusijos viza vaziuok i Kaliningrado sriti per Lenkija nes nieks netikrina kiek vezi ir pilk kura dvigubai pigiau negu Lietuvoje

Galerijos

Daugiau straipsnių