Litras benzino kainuoja jau beveik penkis litus

Grįžti į straipsnį

Lena

Lena portretas
Вот Вам СВОБОДНАЯ ЛИТВА!!!! ХА-ХА-ХА!!!

premjeras

premjeras portretas
galima kelt ir iki 7 litu,nes vergai vis tiek tyles.kol turi pinigu reikia kelt...ir reikia padaryt technine apziura,med.apziura,teisiu perlaikyma kas puse metu.padidetu surenkamu mokesciu dydis,sukuriamos naujos darbo vietos,sumazetu korupcija,policijai sumazetu darbo gatvese(bet sumazetu pajamos)...teisngai sake gerbiamas ponas semeta, kad lietuvoje mazai mokama mokesciu...gaila, kad ji issiunte i europa,butu jis cia daug nuveikes...

Jaša Gabrielovičius

Jaša Gabrielovičius portretas
Amerika musu draugai!!!!!!!!!!!!! jie mums pades!!!!!!!!!!!!! atvez mums naftos po pigiai,juk Amerika su musu bendru draugu Eurosajuzu neseniai uzkariavo Iraka ir Lybija,tad tik musu partneris Amerika gali mums padet,tereikia tik Amerikos atsiprasyt ir dar pasistegti pasiusti savo kariu,dar reikia gerai ant Rusijos pavaryt taip kaip dareme 20 metu ir Amerika mums pades. Zapad nam pamozet, tad nera ko mums jaudintis,turime gera drauga apie kuri visi svajojome. D

kaunas

kaunas portretas
laukiu kada bus 8lt.dar pigus ,

dėl benzino

dėl benzino portretas
kas nedirba tam brangu, eikit dirbti

dziaukites kad ne 6

dziaukites kad ne 6 portretas
tai kas kad 5 litai... kapeikos:) bus ir 6 lt

didinti

didinti portretas
pigu,turi buti kaip eurosajuze min,7litai,kitaip nebus laisves ir demokratijos ir euro!

RM

RM portretas
Kad ir dešimt, reikia uždirbti daugiau ir kaina bus nesvarbi.

jonc

jonc portretas
O man vienodai kiek kainuoja litras degalu,bet va atlyginimai tai musu tikrai ne europietiski.Gauciau bent 8 tukst.lt tai tie 5 lt- niekas.

senosios europos vairuotojas

senosios europos vairuotojas portretas
nuverstu degalines, jei jis gaudamas 1000 euru uz benzo litra turetu moket 5 eurus. bambuko karalystej... pasibedavos, apkaltins pensininkus, pasalpinius, pagarbins oligarchus... nusikrapstys makaronus nuo ausu, kuriuos uzverte ryzi, strazdanoti biurokratai-bankininkai... ir pilsis uz 5 litus litra benzo...

Taupus

Taupus portretas
Pakeiciau savo didziuli dzipa i mazyti automobiliuka, dabar mane kuro kainos nebebaugina ir nebesiurpina.

Aš portretas
jau išmokau niekuo nesistebėti...Kieno rankose tas verslas , tas ir tvarkosi, kaip jiems reikia. O reikia gi visiems - ir sau, ir darbininkams, ir politikams, tai kaip tos kainos gali būti mažesnės. Tiesa, dar sako, kad iš tų pinigų reikia kelius remontuoti. Jo, reiktų, bet ar remontuoja?

to 11 taupus

to 11 taupus portretas
gudrutis :) zinai, pasielgei gerai, bet :) paaiskinimas butu ir toks: vezys peraugo zarnos spindi, visa "puokste" simptomu, o chirurgas nedaro operacijos, tik duoda tachipiro, nuo galvos skausmo... nu protingas, kurmi, ar masina reikia pasikeist :) ar kazka daugiau VISIEMS KARTU keist reiketu?

Pok

Pok portretas
Gudrūs komentatoriai: reikia,reikia.Visi viską žino,bet nieko nedaro.Nusipirk degalinę ir prekiauk,daryk iš to biznį. Jei neįkandi-pirk kurą po kiek parduoda ir tylėk.

antanas

antanas portretas
Kuo maziau vazineja, tuo tuo maziau avariju,tuo daugiau issaugotu gyvybiu.Pas mus juk megstama tvirtinti,kaad jeigu del to pavyks issaugoti nors viena gyvybe,tai reiskia kad priemone pasiteisina. Iseina ,kad kura dar reikia branginti.

Petia

Petia portretas
Lietuvoje važinės ir po 6 litus, nes pinigų kai kas turi daugiau negu proto.

Lenai

     Lenai portretas
Kiek daug sarkazmo! Juk vis tik apmaudžiausia, kad ta Lietuva laisva. Ar ne?

vidma

vidma  portretas
kad ir 7 litai uz litra . As remiu Batkos ekonomika

vidma

vidma portretas
renkuosi tik Baltrusiska preke vodka , tabaka ir degalus :DDDDDDD

smalsu

smalsu portretas
Kuo ir kada tas spektaklis,nepriklausomybe vadinamas,baigsis?

Onutė

Onutė  portretas
tai ar spektaklis tik su kuru, kur pirštu dursi ten kiaura, sistema taip sutvarkyta, kad greit nekvėpuosime, o tiems kas galvoja ,kad galima ką nors keisti, tai geriau neprasidėt, nematėt po streikų kiek sukišo į kaliūzę niekuo nekaltų , kas per arti stovėjo filmavimo kamerų, kieno asmenybes nustatė,,,pataisos namai perpildyti , drąsiausius uždarė, o gal dėl to ir nepaleidinėja,nes atsirastų kas priešintųsi , o ką pasipriešins pensininkė, neįgalus ir šiaip prigazdinti žmonės.

Galerijos

Daugiau straipsnių