„Linava“: su Rusija dėl vežimo sąlygų bus deramasi

Lenkijos vežėjai, nerimaudami dėl Rusijos veiksmų traktuojant leidinių paskirtį ir pykdami dėl savo valdžios lėtumo griežčiau kontroliuoti Rusijos vežėjus, ketvirtadienį protestuodami užblokavo pasienį su Lietuva.

Į kampą spaudžiamų Lietuvos vežėjų atstovai neatmeta galimybės imtis panašių akcijų, bet tik nepavykus susitarti, penktadienį rašo „Verslo žinios“.„Kol yra politinių galimybių, derybų, mes einame šiuo keliu. Kiek žinau, lenkų protesto akcija įvyko spontaniškai, kaimynų asociacija prie jos tik prisijungė, tai nebuvo jos iniciatyva. Asociacija ir mes turime veikti visais legaliais metodais. Bet mūsų vežėjai taip pat tam tikras iniciatyvas kėlė, diskutuojame, kurie veiksmai yra efektyvūs ir racionalūs“, - sako Lietuvos vežėjų asociacijos „Linava“ prezidentas Algimantas Kondrusevičius.

Jis pranešė, kad turima minčių kreiptis į Seimą, kad būtų pakoreguotas Administracinių teisės pažeidimų kodeksas, kad važiuojančius be leidimų galėtų bausti ir policija.Šios savaitės pradžioje Lietuva pasiūlė rusams įvesti papildomą dokumentą, kuris įrodytų, kad į Rusiją vežamas krovinys yra pakrautas Lietuvoje, todėl jį galima vežti naudojantis dvišaliu leidimu, tačiau dėl konkretaus termino atsakymams nebuvo susitarta.


Šiame straipsnyje: LinavavežėjaiESRusijapasienis

NAUJAUSI KOMENTARAI

linava

linava portretas
TOKIA SUPUVUSE ORGANIZACIJA KAIP LINAVA SENAI LAIKAS ISVAIKYTI!!!!! JIE GINA LIETUVOS VEZEJUS? JUOKAS IMA. JUS LINAVOS SMIRDZIAI ATSAKYKIT KODEL JUS TYLIT KAD BURLIOKAI IS LIETUVOS VEZEJU REIKALAUJA KYSIU LATVIJOS RUSIJOS PASIENIJE!!! KARTU IR LATVIAIS TA PATI DARO. JUS DURNIU IJUNGE AKIS UZMERKIA JAU EILIA METU. TAI AS JUM KAIP SENAS VAIRUOTOJAS GALIIU PASAKYTI SUPUVELIAI, NA RENGENCIK 100 RUBLEI, BLIOMBOS UZDEJIMAS 500R. NA VESI 100R. O ZIRGO GALVOS SAKO DAI NA PIVO 200 RUBLEI. ATSAKYKIT LINAVA, AR JUS GINAT LIETUVOS VEZEJUS? AR IR TOLIAU APSIMETINESIT DEBILAIS KAD NIEKO NEZINOT KAIP ZIRGO GALVOS IR SKELTANAGIAI REKETUOJA LIETUVOS VEZEJUS?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių