Lietuvos žemės ūkiui - ypatingas dėmesys iš JAV

  • Teksto dydis:

Šį penktadienį į Lietuvą atvyksta Jungtinių Amerikos Valstijų Žemės ūkio departamento sekretoriaus pavaduotojas Michaelas T.Scuse'as. Jis ketina susitikti su žemės ūkio ministre Virginija Baltraitiene ir aptarti bendradarbiavimo perspektyvas.

Šis susitikimas - tai pirmas tokio aukšto lygio vizitas žemės ūkio srityje ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos šalių regione. 

„Jungtinės Amerikos Valstijos - tai viena prioritetinių rinkų, todėl jai skiriama daug dėmesio. Penktadienį su M. Scuse'u ketiname aptarti eksporto galimybes. Šiuo metu vienas aktualiausių klausimų - mūsų bendrovių įsitvirtinimas JAV rinkoje", - teigia žemės V. Baltraitienė. Susitikimo metu ketinama kalbėti ne tik apie pieno ir mėsos gaminių prekybą, bet ir  apie eksporto leidimus kiaušinių produktams. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar

ar portretas
tik nesugalvos baltraitiene iteisinti modefikuotus produktus nors nezinia ir dabar kuo mes maitinames? juk jai uzteks drasos siam zingsniui dar gentvilas palaikys juk musu /valdazia/ tai giminiuguzta.....

NATŪRALIUS GALĖSIT TIK PAČIŪPINĖTI.....

NATŪRALIUS GALĖSIT TIK PAČIŪPINĖTI..... portretas
VIETOJ LIETUVIŠKŲ MUMS ATVEŠ IŠ KINIJOS KINIETIŠKŲ DIRBTINIUS KIAUŠINIUS???? NES NATŪRALŲ MAISTĄ IŠVEŽA IŠ LIETUVOS , O SINTETINIUS MAISTO PRODUKTUS ĮVEŽA Į LIETUVĄ.

NA NA

NA   NA portretas
konservų gaujos, sužlugdytą lietuvos žemės ūkį , gaivins amerikiečiai ______įdomu ,kažkada maitinom rusų armiją , o dabar nesugebam maitinti nei savo žmonių , nei amerikiečių kareivių ,,,,sėkmės Lietuvai neišnykti ,,,,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių