Lietuvos verslas kviečiamas dalyvauti vadovų apklausoje apie socialinę atsakomybę

  • Teksto dydis:

Lietuvos atsakingo verslo asociacija LAVA vykdo vadovų apklausą „Baltijos verslo socialinė atsakomybė 2015".

Tyrimas organizuojamas bendradarbiaujant Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos atsakingo verslo organizacijoms ir remiant Šiaurės ministrų tarybos biurui. Tyrimo tikslas - išanalizuoti  įmonių atsakingą veiklą, palyginti Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Suomijos situaciją. Tai pirmasis išsamus tyrimas apie verslo atsakomybės patirtį Baltijos šalyse.

„Šio tyrimo rezultatai leis išsiaiškinti tiek vidutinių, tiek didelių įmonių verslo atsakomybės prioritetus ir bus naudingi atsakingą verslą vykdančioms įmonėms," - sako LAVA Tarybos vadovė Audronė Alijošiutė. Jos teigimu, tyrimas svarbus ir ateities perspektyvai, atsakingo verslo politikos formavimui.

„Veikti atsakingai gali bet kokio dydžio verslo organizacijos. Todėl vadovų įsitraukimas į pirmąjį tokio masto tyrimą yra puiki galimybė kiekvienai organizacijai atlikti savo atsakingos veiklos  savianalizę ir padėti šalies mastu nustatyti tam tikrą verslo atskaitos tašką," - sako LAVA kongreso narė Renata Gaudinskaitė, IT ir telekomunikacijų bendrovės „Teo" socialinės atsakomybės plėtros vadovė.

Suomijos metodologija pagrįstą tyrimą padeda vykdyti „TNS Estonia". Organizacijų vadovai kviečiami atsakyti į apklausą iki 2015 m.  rugpjūčio 20 d.

Apklausa

Atskirų įmonių atsakymai ataskaitose bei pristatymuose nebus matomi, bus viešinami bus tik apibendrinti duomenys. Nurodžiusieji kontaktinius duomenis (el. paštą) bus pakviesti į rezultatų pristatymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių