Iš Lietuvos oro uostų šią vasarą – daugiau nei 80 krypčių

  • Teksto dydis:

Paskutinį kovo sekmadienį prasidedant naujam aviacijos vasaros sezonui iš Lietuvos oro uostų bus galima skristi daugiau nei 80 tiesioginių reguliarių krypčių.

Bendrovės Lietuvos oro uostai maršrutų plėtros vadovas Tomas Zitikis teigia, kad pirmaisiais šių metų mėnesiais aviacija itin sparčiai atsigavo.

„Tikėtina, kad artėjant kalendorinės vasaros sezonui ir keliautojams dar intensyviau planuojant atostogas, augimas bus dar spartesnis“, – pranešime spaudai teigė T. Zitikis.

Daugiausia – 50 – naujų ir atnaujintų maršrutų bus siūloma iš Vilniaus oro uosto: tai Briuselis (Belgija), Berlynas (Vokietija), Korfu (Graikija) ir nauji maršrutai: į Heraklioną (Graikija), Malagą (Ispanija), Maljorkos Palmą, Romą (Italija) ir Varną (Bulgarija).

Tradicinės oro bendrovės vasaros sezone ir toliau jungs Vilnių su verslui svarbiais oro uostais – aviacijos centrais (HUB). Iš Vilniaus bus galima pasiekti Frankfurtą su „Lufthansa“, Kopenhagą ir Stokholmą (SAS), Stambulą („Turkish Airlines“), Varšuvą (LOT), Ciurichą (SWISS).

Suomijos „Finnair“ toliau siūlys skrydį į Helsinkį, LOT – į Londono Sitį.

Iš Kauno oro uosto bus siūloma beveik 30 krypčių, tarp jų naujos – į Bratislavą (Slovakija), Barį (Italija) ir Burgasą (Bulgarija).

„Ryanair“ iš Kauno toliau skraidins į Olborgą, Alikantę, Liverpulį, Londoną, Stokholmą, Šanoną, Madridą, Kopenhagą, Dubliną, Malagą ir kitus miestus, „Wizz Air“ skraidins į Olesiundą, Stavangerį ir Bergeną (Norvegija), Londoną (Jungtinė Karalystė). Be to, Kaune bus atnaujinti skrydžiai į Neapolį, Maljorkos Palmą, Rodą, Rimini, Varšuvą.

Palangos oro uoste keliautojams toliau bus siūlomi skrydžiai į Rygą (Latvija), Dubliną (Airija), Londoną (Jungtinė Karalystė), Oslą (Norvegija) ir Kopenhagą (Danija).


Šiame straipsnyje: skrydžiailėktuvaioro uostai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių