Lietuvos degalų prekybininkai svarsto, kaip nebranginti dyzelino

Grįžti į straipsnį

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Kad gyventi oriai Lietuvoje, reikia atsikratyti visų štai šių partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partijos) ir gaujos vadeivos Algirdo Butkevičiaus; - TS LKD (Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų) ir gaujos vadeivos Andriaus Kubiliaus; - Partijos Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjungos su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio ir gaujos vadeivos Eligijaus Masiulio. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai.

leonas

leonas portretas
Tai pat buvo prie sovetu,kaip pasakis Verchuske EU taip ir bus,ir juokios konkurencijos.O man svabu kad nekistu i kura Biopriedu,ir tai jau statoile 6,6%,galima iki 7.Juk kas turi masinosnuo2005 metu tai kenkia kuro siurbliams,ir visai CDI sistemai.O mano masinai voketijoi sake isvis nedaugiau 5.5%.

nafik

nafik portretas
Šunsnukiai prakeikti,kiek jūs dar mus melšite?

piktas

piktas portretas
Nereikia nieko prasyti. Tiesiog ES biurokratams pranesti, kad nuo sausio 1d Lietuvoje akcizas bus 300lt, o ne 1043 ir 1140lt. Vien del to, kad Europoje vidutinis atlyginimas yra daugiau kaip 3 kartus didesnis. Kylant vidutiniam atlyginimui bus galima kalbeti ir apie palaipsnini akcizo kelima. Tokia ES, kuri mus smaugia, visiskai nereikalinga. Netgi yra kenkejiska. Noreciau pasiziureti kas atsitiktu Vokietijoje arba Prancuzijoje jeigu nuo sausio 1d ju vidutinis atlyginimas taptu 500 euru per men. Cia tas pats kaip mums su akcizais. Skirtumas tik toks, kad jie iseitu i gatves kovoti uz savo teises kai tuo tarpu mes sedesime ir verksime. Nieko nepadarysi, veršiu tauta su apsisnarglejusiais vedliais.

Zinovas

Zinovas portretas
Paprastas dalykas ,ažinkite PVM dyzelinui ir taip sumažinkite kainas. Išeičių yra.

Zinovas

Zinovas portretas
Zinovas 2012 10 22 16:11..Paprastas dalykas ,mažinkite PVM dyzelinui ir taip sumažinkite kainas. Išeičių yra

Galerijos

Daugiau straipsnių