Lietuvos banko vadovas: apie krizę kalbėti tikrai negalima

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
EGZOTIKA: "šią savaitę vienas iš pagrindinių Tarptautinio valiutos fondo (TVF) pareigūnų įspėjo, kad virš pasaulio ekonomikos tvenkiasi audros debesys ir kad vyriausybės bei centriniai bankai gali būti tam nepasirengę", į ką mūsų AUKŠČIAUSIAS (oi, storiausiasis) bankinYkas 'sureagavo': "Dangus tikrai negriūva, apie krizę kalbėti tikrai negalima". Na bet - mes BUVOM perspėti, o toks vandens nuleidimas... gal geriau tokį @#$#@ pristatyt tualetų valyt?

Nenorėčiau būt tavo vietoj

Nenorėčiau būt tavo vietoj portretas
Magnolijos šlepete, ar nebijai, kad susiras tave apsimelavusį apgauti tautiečiai

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai, kalbeti negalima. UZDRAUSTA. Kils baisi panika. Meluodami bankininkai stengiasi kuo greiciau PASITVARKYTI savo pinigus. Greitai ivyks didziausia negu buvo iki siol banku griutis. Si krize nusluos nu zemes DAUGELI valstybiu. Neliks jokios ekonomikas, vien chaosas. Gal ir KARAS del resursu. Baigesi KAPITALIZMAS.

na ka ten

na ka ten portretas
mes galim surengt ne viena labdaros koncerta nes mmultimilijardieriui parasenkai ner uz ka savo tautai padet...

bankyras

bankyras portretas
tai,tu,apsispresk,zmogau.viena savaite,jau krize kieme.kita savaite jau ir kalbeti negalima.matyt ne ta rukai.......

kaip. sako. pas. mus. Odesoj

kaip. sako. pas. mus. Odesoj portretas
Sura. --nepliurpk. nesamoniu. -nes. tu. dar. neatsedejai. uz. nesenoj. praeity. sukelta. krize

Siekant

Siekant portretas
visiškai pajungti galinčią dirbti oligarxams ir kitiems piniguočiams, visuomenę krizės nesibaigs. Joseis viena po kitos. Jeigu žmogus uždirbs oriai, gyvens lengviau, tai ,,pradės kelt galvą:" nežiūrint kad dar ir smegenis įjungs ir savęs išnaudot neleis + kaip gera jaustis galingu ir turinčiu valdžią ,,elitu"

Domas

Domas portretas
Klausyk, vargo finansininke Kalbėt negalima. O kada galės? Kai krizė bus kieme.Ne kalbėt, o dirbt ir taupyt reikia jau dabar. Krizė tai viena, o ES pasibaigęs finansavimas tai dar kita, o mes iš ES finansų didinam atlyginimus ir išlaidaujam. Klausyk ožy, kada jūs suvoksite, kad būtina gyvent iš savo kišenės......... kai ateis viena ir kita, kad lėksime iš padebesų, kad tėkšimės, nė šššš.....niekas nebesurinks. Brangūs Lietuvos žmonės, Tautiečiai, ar bent suvokiat ką išsirinkot. finansinė krizė kieme, ES finansavimo nebeliks, o tam mes nesiruošiam, net kalbėt neleidžia.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Protingo žmogaus protingi žodžiai.Ponas Vasiliauskai,vyk raistan visokius raganius-extrasensus Nausėdas,Mačiulius,Mauricus kartu su tuo Leopoldu.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
O sitai ,,asabai,,gali buti kada nors krize? As menesi padirbes,likusi gyvenima nejausciau,o jis kiek ,,guli,,?

Galerijos

Daugiau straipsnių