Lietuvoje cirkuliuoja 11 mlrd. litų grynųjų

Grįžti į straipsnį

paskaiciuojam

paskaiciuojam portretas
90% vos gala su galu suduria, neturi is ko uz sildyma susimoketi, skolas tik rudeni pabaigia moketi, tai kas tada tuos 11 mlrd turi? ogi 10% turciu, oligarchai, seimeriai kaikurie, seseliniai verslininkai nusipirke kaikuriuos politikus, kaip kekses dulkina.

Pirmam

Pirmam portretas
Bent tris klases pabaik, o paskui skaičiuok.

grynieji per amzius

grynieji per amzius portretas
niekas ju neistums, nebent visi taptumem sventaisiais ir zeme taptu rojumi.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje  portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Kad gyventi oriai Lietuvoje ... Rudenį, aktyviai dalyvaujant rinkimuose į seimą, reikia atsikratyti visų partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi. (2012 kovas)

pirmam

pirmam portretas
tu ,debile,ar neprisimeni,kad vien ish snoro pensinykai{skurdziai...}atsieme apie KETURIS MILIJARDUS litu!!!!!nereik tiek daug RUKYT irGERT,kad nebeturi ...tas pat liecia ir ketvirta ,kuris vis rashineja apie ta pati uzdarytas i psichushke. Psichiatrai,neleiskit to durnelio ! prie kompo.....

5am

5am  portretas
tu debile išmok rašyti

optimistas

optimistas portretas
Dtraipsnis i pievas, kam tai idomu? Nebent, kad smegenis tautai paplaut...

taigi

taigi portretas
tam ketvirtam tikriausia moka dar prie valžios lovio nebuvusios partijos, vis kaip nors stengdamosi pasiekti 5% ribą, kad patektų į Seimą......O "copy-paste" daryti didelio proto nereikia, galima ir "psichuškėje" sėdint....Taigi, tikrai gerai pagalvokim, ką rinksim...Kad nebūtų, kaip šioje kadencijoje, kai tris metus juokino, o per paskutinius nieko nebespėjo.....

lUKO

lUKO portretas
O bankų valia būtų tai nusipirktų įstatymą darudžiantį grynų lietuvoje. Nei lito nelaikau banke, niekas neprivers laikyti. Dar dabar juokiuosi iš tėvuko kr dvi savaites kursavo atsiiminėti iš snoro pinigų. Nekenčiu kortelių. Kiekvieną pirmadienį idedu smulkių apie 20 lt pravažiavimui(moka vairuotojui, neperkam nuolatinių, ir kortelių elektroninių jis nenori), dar duodam grynais maitinimuisi mokykloje. Perku turguje, perku mažose parduotuvėse, skudurynuose. Ačiū Dievui kad skandinavai negali įtakoti draudimo gryniems pinigams.

Galerijos

Daugiau straipsnių