Lietuviški vaistai traukiasi iš rinkos

Grįžti į straipsnį

samas

samas portretas
Vaistinių savininkai susiję su farmacijos firmomis. Neįsileidžia konkurentų ir iš Lietuvos ir iš Rusijos. Reikia kurti savą firminių vaistinių tinklą ir prispausti vaistų kontrolės tarnybą.

motas

motas portretas
kokie vaistai?

romas

romas portretas
Neteisingas straipsnio pavadinimas. Turėtų būti - Lietuviški vaistai stumiami iš rinkos.

Kazys B.

Kazys B. portretas
Ką mes atsilaikysime prieš pasaulinės vaistų mafijos spaudimą, kad net Rusijoje jau 80 proc. rinkos užima šitie įvežtiniai vaistai. Ir rusiškų vaistų dalis vaistinėse vis mažėja.

Gorbaciovas

Gorbaciovas portretas
M.Gorbaciovo deka i Lietuva atejo demokratija ir nepriklausomybe, rojus baigesi. Lietuvoje uzsiveise korupcija,aferizmas, sukciavimai,apgavystes, vagystes,skurdas,bedarbyste,net paliko be medicinines prieziuros. Is zmoniu atimtas ir sunaikintas,isvogtas, isparduotas visuomeninis turtas. Zmones buvo apmulkinti pazadais apie naujaji roju ir balsavo uz stojima I ES. Kadangi 2 balsavimo dienu ir iki 25% sumazinto balsuojanciu skaiciaus vis tiek neužteko, teko balsuotojus prisivilioti pakeliu skalbimo milteliu ar alaus buteliu. Referendumas ivyko – Lietuva buvo parduota,. Naujalietuviai ispampo nuo geroves ir prabangos. Zmones, iskankinti pergyvenimu ir praradimu, prarado sveikata ir,negave medicinines pagalbos, ismire. Jaunimas issibegiojo ieskoti darbo – tarnauti ES naujiesiems ponams, dirbant juodziausius darbus... I ju vieta atvaziuos imigrantai is Rusijos, Ukrainos, Kinijos. Tai ka 50 m. stengesi, bet nesugebejo igyvendinti tarybu valdzia, padedant ES, igyvendins patys lietuviai. Tegyvuoja nuo zmoniu vargo ir skurdo ispurtusiu snukiu valdzia...

Galerijos

Daugiau straipsnių