Lietuviams Lenkija asocijuojasi su pigiomis prekėmis ir apsipirkimu

Grįžti į straipsnį

kaunietis

kaunietis portretas
teisingai, aš bei dauguma mano pažistamų pastoviai apsiperkame Lenkijoje. Viskas pigiau, kai kas net dvigubai, ypač prekės vaikams ir vaistai. Važiuojame paeiliui ir apiperkame vieni kitus maisto produktais.

nieko gero

nieko gero portretas
pries 2 d.buvau lenkijoi,nieko gero,viskas ir pas juos pabrange.pvz. cukrus 3,1 .maxsimoi per akcija pirkau 3, 19 lt.mesa mazai skiriasi nuo musiskes...

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas, užsidirbęs minimalų valandinį atlygį, nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes stebuklingai brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje yra priversti gyventi mūsų vaikai (nekvalifikuoti darbininkai) mūsų tėvai pensininkai ir mes (mažiausias pajamas užsidirbantys). Rudenį, rinkimuose į seimą reikia atsikratyti visų partinių gaujų, kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi.

pirmajam asilui

pirmajam asilui portretas
Gyvenu lenkijoje ir daznai atvykstu i Lietuva. Tokiu durneliu rasliava, kurie raso, kad Lenkijoje viskas pigiau mane siutina, nes tai gali rasyti tik visiskas debilas.Gal tau reikalingi panpersai ir kai kurie vaistai pigiau, nes lenkai juos patys gamina, o mes importuojame, bet duona ir duonos gaminiai, geras limonadas, batai, zieminiai drabuziai, salto rukymo desros ir palengvica, alus, konjakas,likeriai, geras majonezas, arbuzai, pietus kavineje ir dar daug kitu dalyku Lenkijoje brangesni ,arba mazdaug tokia pacia kaina turi kaip Lietuvoje. Pats matyt vaziuoji i Suvalku turgu, kur kolukieciai suveza savo produkcija, tai tau pigiau ir atrodo, bet tu nuvaziuok i koki lenku didesni miesta, tai pamatysi tikras kainas. Lietuvoje balbieriski kainos mazesnes negu Kaune, tas pat ir Lenkijoje, nes Suvalkai lenku mastu mazytis miestelis, be to uzkistas baltarusiska ir rusiska kontrabanda, tai ir kainos mazesnes.

ketvirtajam ASILUI

ketvirtajam ASILUI portretas
bet visgi,psekrevai,gale prisipazinai,kad TEN-KAINOS MAZESNEEEEEEES!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių