Lietuviai nebeįperka brangių sulčių

Grįžti į straipsnį

Lietuvis

Lietuvis portretas
Aš įperku.

nnn

nnn portretas
Technologijų amžiūje liko tik pavadinimas iš sulčių. Vandens bent jau niekas negamina.

Lietuviui

Lietuviui portretas
Tuo blogiau tamstai. Moki kaip už sultis, o geri skiestus miltelius arba skiestą koncentratą. Tikrų sulčių parduotuvėse jau seniai nebėr. Tikras tik pačiam išsispaust galima.

turtuolis

turtuolis portretas
o kam pirkti brangias sultis? pvz garsiu gamintoju "sultis" sudaro 25-30% grynu sulciu. liks kiekis - vanduo. tai kam pirkti brangias?

JOOOO

JOOOO portretas
Ką čia sultys, kai mineralinio vandens butelis ( na ir kas, kad iš gržinio ) kainuoja beveik 2 litus. Ar nepakaktų 1 lito "

rj

rj portretas
sventa teisybe .ir dar kubilas beveik visus i bankrota suvare ,taigi uz ka cia pirksi

nu jo

nu jo portretas
Nors uzdirbu pakankamai, bet neperku tu sulciu nes jos yra sultys kabutese. Nieko naturalaus parduotuvese nebelike. Sultys is milteliu, pienas is milteliu, desru kilme isvis net nesinori dometis..

to 7

to 7 portretas
Tai kame apsiprekini? Isvieteje?

klp.

klp. portretas
kam man tos sultys ir mineralinis vanduo is parduotuves jei as turiu vandens filtrus namuose.

zmones neperka

zmones neperka portretas
ne tik todel,kad brangu,bet kas nores moketi uz brangu nuoda,nuo kurio veliau neaisku kuom gali susirgti,nes visuose vaisvandeniuose,sultyse,net ir mineraliniame vandeny yra tiek iv.konservantu,cheminos,kad nerugtu,ir jie labai kenksmingi,o ypac vaikams,nes atrofuoja vaiko smegenys, na nebent ,cia tokia valstybine programa,kad augtu degradai,o kiti sirgtu, todel niekas ir neskuba pirkti,bet manau,kad su visu maistu panasiai yra,mesos prifarsiruotos antibiotiku,kad butu raudonos,desros,pienas,visur pilna chemijos,zodziu ,reikia saziningos tarnybos ,kuri visa tai isvestu i dienos sviesa,bet deja, be korupcijos mes nemokame gyventi,o tai padeda gobsuoliams klesteti ir bujoti.

Galerijos

Daugiau straipsnių