Lietuviai galės dalyvauti atostogų ir darbo programoje Naujojoje Zelandijoje

  • Teksto dydis:

Nuo Naujų metų Lietuviai gali dalyvauti atostogų ir darbo programoje Naujojoje Zelandijoje.

Užsienio reikalų ministerija pranešė, kad sekmadienį įsigaliojo Lietuvos ir Naujosios Zelandijos susitarimas dėl šios programos. Susitarimas pasirašytas dar 2015 m. spalio 1 d.

Įsigaliojus susitarimui, abiejų valstybių 18–30 metų piliečiai galės atvykti į kitą susitarimo valstybę pažintiniais tikslais ir atostogauti tos valstybės teritorijoje iki 12 mėnesių, kartu bus suteikta teisė studijuoti ar dirbti iki 6 mėnesių.

Anot ministerijos, darbo atostogaujant programoje galima dalyvauti tik vieną kartą. Pasibaigus pagal susitarimą išduotos vizos galiojimo laikui, programos dalyvis privalės grįžti į savo kilmės valstybę.

Naujosios Zelandijos sprendimu, Lietuvos jaunuoliams pagal šią programą numatoma išduoti 100 vizų kasmet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
cha ha ha lietuvos vyriausybes reklama skatinant emigracija ir atlaisvinant vieta Briuselio ir merkel su grybauskaitem ,linkeviciais suveztiems arabams ,teroristams ir visu rusiu iskrypeliams lietuvoje.... kad nekiltu noras lietuvos tautai protestuot , lietuvos ,,,elitines,, tvartelio ziurkes skiria 2%BVP jankiu ir briuselio planams yvygdyti lietuvoje steigiant ir kuriant karo zandaru -policaju kariauna visa tai pridengus sukiu --rusai puola......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių