Lietuva toliau priešinasi vežėjų atlyginimų reguliavimui Vakaruose

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Briuselyje vykusioje tarpparlamentinėje diskusijoje Lietuvos ir dar 10 Europos Sąjungos (ES) valstybių narių vežėjai, siekdami apginti savo interesus prieš senąsias ES šalis, mėgino įrodyti, kad Vokietijos, Prancūzijos, Belgijos įvestos taisyklės dėl taikomo valandinio uždarbio bei poilsio sąlygų tolimųjų reisų vairuotojams kertasi su ES laisvosios rinkos principais.

"Lietuvos žinios" rašo, kad vežėjų asociacijos "Linava" vadovas Erlandas Mikėnas kreipimesi į Lietuvos EP narius teigė, kad Vakarų valstybės saugo savo vežėjus nuo konkurencijos.

"Šių iniciatyvų tikslas - apriboti naujųjų ES narių užimamą vietinės rinkos dalį didinant krovinių gabenimo išlaidas ir sukuriant papildomą administracinę naštą", - kreipimesi teigė E.Mikėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kurgi-ne

Kurgi-ne portretas
Seniai kalbama, kad už visų tų furų įmonių vadovų stovi valdžios akulos,tarptautinės mafijos šulai sunkiantys pinigus iš ko tik galima ir pasiimančios apsoliučiai visą pelną.Vienu metu net Maskvos mero boba turėjo furų firmą Lietuvoje.Būtų labai gerai kad vadylų algas reguliuotų ES, žmonės bent gautų tą ką uždirba
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių