Lietuva – prasčiausia visoje ES pagal pastangas mažinti turtinę nelygybę

Grįžti į straipsnį

save

save portretas
save gerbentys 51 proc gyventoju neatejo i rinkimus dalis ateje sugadino biletenius kuriu procentas slapemas likusieji issirinko valdanciuosius ir dabar rekia kad jie tarnauja verslui tai kituose rinkimuose verslas tegul ir isirenka parlamenta tada matysim kurie kuriam verslui dirba jei nezinai ka rinkt tai nerink nieko nes lietuvoje saziningi i valdzia nedaeina ju tiesiog neprileidzia jei koks gudresnis uz virsininkus atsiranda virsinimkas ji atleidzia kad nepasirodyt jog jis nepajegus dirbti sita darba o valdzios isilavinimo lygi visi puikiai zino

Patriotas

Patriotas portretas
Kol musu semūnai laižys užpakalį verslui pagerėjimo nesulauksime Pakeltu minimumą nuo 500e ir pensijas nuo 400e ir automatiškai pusė problemų išsispręstu.

Anonimui

Anonimui portretas
Lietuvą valdo ne neaiškios komuniagos o buvę TSRS saugumiečiai. Todėl ir gyvename pagal Stalino instrukcijas.

#klaipedosateitis

#klaipedosateitis portretas
aip kelis dešimtmečius valdydami neo-liberalai (socdemai, konservatoriai, liberalai, darbo ir TT partijos). Visos jos tarnavo stambiam kapitalui ir vargo tik dėl jo. Tai ir turime Rusijos - Afrikos variantą. Rinkėjai - atsibuskite, neberinkite stambaus kapitalo rėmėjų. Atskirti juos labai nesunku. Jeigu į rinkimus partija eina su didele pompastika, daug reklamos, tai žinokite, kad tai stambaus kapitalo pinigai, o jie norės gauti dividendus. Kiek Jūs pakibsite ant tokių partijų pompastikos, tiek toliau bus skurdinama Lietuva ir didės atotrūkis, o vidutinis sluoksnis bus išnaikintas ir visiškai nuskurdintas.

nuomonė

nuomonė portretas
Paradoksas, bet tie, kurie skelbėsi esą socialinės nelygybės mažintojai, viską darė, kad ji didėtų. Partijai turėtų būti atimta teisė pavadinime naudoti žodį "social". Apie kitas partijas ir taip aišku, kad vietas seime joms nuperka verslas, todėl ir turim, ką turim. Net įstatymų projektus seimūnams dažnai ruošia verslo struktūros. Beje, tai įrodo ir peripetijos su PVM tarifu.

Ši nelygybė atsirado

Ši nelygybė atsirado  portretas
dėl Konstitucijos nepaisymo ir valdžios tarnystės ne Tautai o bankams ir oligarchams.Ir kol puikiai veikia ši gudriai sugalvota valdymo sistema su visais atitinkamais įstatymais.Įstatymai nusižengia ir padorumui ir teisingumui tik suormuluoti-įvynioti į valdžios jurisdikciją.Ji viską leidžia klanams, partijoms, o nieko neleidžia smulkiam Lietuvos verslui ir žmogui.Kol tokia padėtis bus, tol ir be ESo tyrimų žinosime kad gyvename sumautai

Anonimas

Anonimas portretas
Todel kad lietuva valdo komunegos....

Galerijos

Daugiau straipsnių