Lietuva – nuo šiol ir keliaujančiųjų per pasaulį radare

  • Teksto dydis:

Kelionė lėktuvu nuo šiol bus dar išmanesnė ir patogesnė – Lietuvos oro uostai prisijungė prie tarptautiniu mastu paplitusios keliautojams skirtos mobiliosios programėlės FLIO, iš viso vienijančios daugiau nei 900 viso pasaulio oro uostų. Ši programėlė suteikia visą kelionės metu būtiną informaciją apie skrydžius bei oro uostus vienoje vietoje, tad susiorientuoti Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostuose keleiviams bus dar lengviau.

„Lietuvos oro uostų prisijungimas prie visame pasaulyje veikiančios ir garsios programėlės FLIO suteiks keliautojams didesnį komfortą, o kiekvieną kelionę pavers dar malonesne. Tikime, kad ilgainiui ši programėlė taps pagrindine informacijos apie visus tris Lietuvos oro uostus, įskaitant Vilniaus, Kauno ir Palangos, platforma, kuria keleiviai naudosis vos pradėję planuoti savo kelionę“, - sako Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Gediminas Almantas.

„Programėlę FLIO kūrėme siekdami pagerinti keleivių patirtį viso pasaulio oro uostuose. Kelionės metu keleiviams nebereikia siųstis atskiros kiekvieno oro uosto programėlės ar naršyti jų interneto puslapiuose, kadangi visą reikalingą informaciją galima rasti vienoje vietoje parsisiuntus šią programėlę į savo mobilųjį telefoną. Esame pamaloninti, kad Lietuvos oro uostai nusprendė prisijungti prie programėlės ir taip suteikti savo keleiviams galimybę keliauti dar išmaniau“, - teigia Kirkas Flittonas, FLIO komercijos direktorius.

Mobiliojoje programėlėje įdiegti Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų žemėlapiai padės greitai ir be kliūčių atsidurti bet kurioje norimoje vietoje – pradedant kavine ir neapmuitinamų prekių (angl. duty free) parduotuve, baigiant telefonų įkrovimo stotele ar vaikų kambariu. FLIO programėlė vartotojams leidžia realiu laiku patikrinti orų prognozes kituose oro uostuose bei gauti visą su skrydžiais susijusią informaciją – skrydžių laikus, vėlavimus ir kitus tvarkaraščių pasikeitimus.

Prie programėlės prisijungė ir Lietuvos oro uostuose veikiančios parduotuvės bei kavinės – keliautojai, besinaudojantys FLIO, gaus geriausius apsipirkimo bei maisto pasiūlymus ir specialias nuolaidas. Išmaniojoje programėlėje keleiviai taip pat turės galimybę susikurti savo profilį, žymėtis savo keliones, palikti savo ar skaityti kitų naudingus atsiliepimus apie oro uostus, dalytis su kitais ar net išmėginti savo žinias žaidžiant viktoriną apie oro uostus.

G. Almantas taip pat pažymi, kad Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų keleiviams FLIO bus naudinga ne tik pačiuose oro uostuose, bet ir už jų ribų – joje bus galima rasti visą su skrydžiais, oro uostų išplanavimu, naujausiais parduotuvių ir restoranų pasiūlymais susijusią informaciją, taip pat preliminarias taksi kainas, viešojo transporto maršrutus, tvarkaraščius ir bilietų įsigijimo galimybes ar net artimiausius automobilių nuomos punktus.

FLIO programėlė tinka „Android“ ir „iOS“ operacinėms sistemoms. Parsisiųsti programėlę galite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pán Julius Becker

Pán Julius Becker portretas
Sveiki Aš esu ponas Julius Becker. patikima paskolos skolintojas Ar jums reikia asmeninės ar verslo paskolą? Reikia paskolą dėl įvairių kitiems tikslams? Jei taip, susisiekite su mumis. Siūlome didžiausią paskolą 50000 eurų, 10000 eurų, 100 milijonų 5 000 000 000.dollars, eurais svarų. @ 3% fiksuota palūkanų norma už 1-20 metų laikotarpiui. Mes suteikiame trijų mėnesių lengvatinis laikotarpis Prieš Mėnesinė įmoka prasideda. Taigi, jei jus domina, prašome Kontaktą mumis elektroniniu pašto adresu: (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) perdirbimui. Laukiu jūsų atsakymo. Geriausi linkėjimai, Julius Becker
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių