„Lidl“ nori keisti didžiųjų parduotuvių taisykles

Grįžti į straipsnį

C

C portretas
Straipsnis taip keistai sumaltas, kad atrodo, kazkas pats sau priestarauja.

Uz LIDL

Uz LIDL portretas
Jau senai LIDL'o laukiam. Dar ALDI, kad ateitu. Butu visi prekybos centrai apraminti. Kaip antais Airijoje, kol nebuvo LIDL ir ALDI, tai kainos TESCO ir Dunnes buvo nesveikos. Kai Vokieciai atejo kainos krito per puse.

maksnipkus

maksnipkus portretas
..vartotoju salis,jau padaryta,tai tegu valdzios tipai jau galutinai zmonems dar kulturiniu istaigu-prekybos siukslynmu prekiu atidaro

Rimas

Rimas portretas
Cia UK tik LIDLE normalaus maisto nusiperku, visa kita yra absoliutus slamstas. Vis tik vokieciai dar kokybe uzlaiko, o vietinis maistas tai tapo soya beans iskamsa.

nevietinis

nevietinis portretas
Lietuvoj jau seniai didieji tinklai miestu centrus okupave,tad LIDL atejimas nieko nepakenktu...bet gal tai labai MAXIMAI nepatinka?

to-5

to-5 portretas
Pritariu.Esami prekybos tinklai su,, Maxima" priesaky kryzium gulas kad ,,LIDL"as ar ,,Aldi" nepareitu pas mus.Juk tie prekybos tinklai nera didesni uz musiskius tik kainos daug mazesnes ,o tai jau konkurecija,nepalyginsi su turgaus bobutem kurias jau baigia uzsmaugti padedami mokesciu sistema.

danger

danger portretas
jo "LIDL",zemiausios kainos skotijoje....mums paprastiems pirkejams puiku ir produktai kokybiski.As tik "LIDL"apsipirkineju.Aisku kad nenori lietuvos didieji tinklai,tures ir jos reguliuoti kainas.

Drejus29

Drejus29 portretas
Kur tau teigiamai vertins. Juk kai lidl isikurs, nebegales visokios iki ir maximos toliau plesikaut ir nuodinga maista pardavinet. Nes lidl ir pigu ir kokybiska. Nors aisku prades prades saukt, kad nuodinga ir panasiai. Arba apskritai net neleis statyt sip tinklo. Juk tiek milijardu prisivoge su savo antkainiais musiskiai monopolistai is musu tokius nesveikus antkainius uzsidedami

Galerijos

Daugiau straipsnių