L.Graužinienei nepatinka „Snoro“ administratoriaus ataskaita

Grįžti į straipsnį

dzin

dzin portretas
o man giliai dzin, kas nepatinka grauzinienei..

Liuda

Liuda portretas
Nepasitikiu Graužiniene po išvykos į Maskvą paskui Uspaskichą.

ok

ok portretas
atsirado specialiste, kolchozo buhaltere...

Visuomenė

Visuomenė portretas
Bankai neatlieka savo pagrindinių funkcijų. Jie turi numatyti ekonomikos svyravimus ir neprileisti prie katastrofos. Visi bankai turi būti centralizuoti ir nacionalizuoti. Užsienio ryšiams turėtų tarnauti tik specialus banko poskyris. Bankuose negali būti privačių interesantų. Gyventojų fondai taip pat turi būti atskirame banke arba skyriuje. Bankas - valstybinė institucija, saugoma valstybės. Dėl netvarkos gali nukentėti nekalti piliečiai.

fly

fly portretas
Visi zodziai is jos burnos ir jos partijos nariu slykstus melas.

Kęstas

Kęstas portretas
Saujelė užsienio bankams tarnaujančių išdavikų su A. Kubiliumi priešaky mus valdo tais pačiais rusų paliktais metodais. Pasikeitė šeimininkai, kuriems vergaujame. Laisvė dar neatėjo. Laisvę daryti Lietuvoje, ką tik nori, turi skandinavų bankų filialai.Idealistams tiek tepasakysiu: Kol žmonės klauso jūsų poezijos apie kalbą, kultūrą ir susitelkimą, jūsų vaikai ir mamos baigia žmonėms paskutinius apatinius numauti (pavyzdžiui, Kreivio mamytė ir Degutienės sūnelis). Degutienės sūnus su neaiškių asmenų pagalba pavogė pinigus iš žmonių, Snoro banke turėjusių santaupas. Ir taip jau dvidešimt metų... Užtenka.

Zylė

Zylė portretas
Ot kad visada mūsų išrinktieji taip domėtūsi kas vyksta ir kaip vyksta.Dabar toks įspūdis,kad tuos keturis metus seimūnai Lietuvai dirba tik kai užeina toks noras.O jis užeina retai.Sukruntama kai iki rinkimų lieka keli mėnesiai..

Galerijos

Daugiau straipsnių