Lenkijos sprendimas dėl dalyvavimo AE projekte - pasirašius sutartį

Pernai gruodį savo dalyvavimą Visagino atominės elektrinės (VAE) projekte sustabdžiusi Lenkija galutinį savo sprendimą dėl tolesnio dalyvavimo projekte gali priimti, kai bus pasirašyta koncesijos sutartis, teigia energetikos ministras Arvydas Sekmokas.

„Aš manau, kad iš Lenkijos pusės stebima situacija. Mes turime labai svarbų žingsnį - parafuotą koncesijos sutartį. Manyčiau, kad galutiniai Lenkijos pusės sprendimai turėtų būti turint pasirašytą koncesijos sutartį. Tokia mano prognozė, tačiau prognozuoti yra labai nedėkingas dalykas“, - pirmadienį po Vyriausybės pasitarimo žurnalistams sakė A.Sekmokas.


Šiame straipsnyje: atominė elektrinėVisagino AE

NAUJAUSI KOMENTARAI

sekmokai

sekmokai portretas
tu lenkijai atstovauji?

V

V portretas
MAN JO GAILA JIS MAN KAIP BARAVYKAS DZIOVINTAS ANT KIECIO

elektrikas

elektrikas portretas
siknokai tu siknokai jau tavo galva turbut parafuota pasidare ir vietoj smegenu liko tik kempine,neguosk saves nes lenkam tavo tas su kubilu mistinis projektas reikalingas kaip suniui penkta koja,po rinkimu ateje i valdzia socdemai,tvarkieciai,darbieciai anuliuos tuos jusu susitarimus,o kai kam bus ir baudziamos bylos iskeltos uz padaryta didziule zala valstybei,taip sake A.Butkevicius kovo 29 diena per TV3
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių