L.Balsys: dėl VAE referendumo pavyko surinkti apie 100 tūkst. parašų

Grįžti į straipsnį

liuks

liuks portretas
o reikejo 300 tukstanciu reiskias referenudmas ivyko ir Lietuva pasisake uz Atomine energetika

666

666 portretas
aš juk teisus , jei nori nesurinksi jei nori surinksi , priklauso nuo to kas renka .

Informacija

Informacija portretas
Šie seimo nariai balsavo prieš patariamojo referendumo paskelbimą po svarstymo, jie atvirai pasisako prieš demokratiją, jų neturi likti naujame seime: Adomėnas Mantas, Aleknaitė Abramikienė Vilija, Anušauskas Arvydas, Ažubalis Audronius, Bekintienė Danutė, Bilotaitė Agnė, Čaplikas Algis, Čigriejienė Vida Marija, Dagys Rimantas Jonas, Dautartas Julius, Degutienė Irena, Jankauskas Donatas, Juknevičienė Rasa, Kubilius Andrius, Kuzminskas Kazimieras, Masiulis Kęstutis, Matulas Antanas, Pečeliūnas Saulius, Pupinis Edmundas, Puteikis Naglis, Razma Jurgis, Sabutis Liudvikas, Saudargas Paulius, Stankevičius Česlovas Vytautas, Starkevičius Kazys, Stundys Valentinas, Šedbaras Stasys, Šukys Raimondas, Urbanavičius Justinas, Vareikis Egidijus, Veselka Julius, Vidžiūnas Arvydas, Zingeris Emanuelis, Žeimys Pranas, Žilinskas Rokas. Žmonės, kurie savo priešiškumą demokratijai maskuoja susilaikymu: Auštrevičius Petras, Babilius Vincas, Bacevičius Vaidotas, Bogušis Vytautas, Burba Andrius, Dumbrava Algimantas, Dumčius Arimantas, Endzinas Audrius, Kašėta Algis, Kazulėnas Algis, Kuodytė Dalia, Lydeka Arminas, Liesys Jonas, Luomanas Petras, Margevičienė Vincė Vaidevutė, Masiulis Eligijus, Matuzas Vitas, Melianas Artūras, Nedzinskas Antanas, Ramanauskaitė-Skokauskienė Auksutė, Steponavičius Gintaras, Stirblytė Arūnė, Tamašauskas Erikas, Teišerskytė Dalia, Valinskienė Ingrida.

vejas

vejas portretas
Niekaip nesuprantu. Pirma, prabalsavo, kad statys, o dabar kysa parasus uz referenduma? Tai prie ko cia dabar sitie parasai? Ar jie patys susigaudo ka daro... Labai laukiu Seimo rinkimu, kai pasikeis valdzia, kai ateis zmones, turintys kitoki poziuri i Lietuvos gerove. Neseniai skaiciau tvarkieciu rinkimu programa. Labai patiko. Noriu gyventi Treciojoje Respublikoje! Balsuosiu uz partija TVARKA IR TEISINGUMAS.

PLATINKIT

PLATINKIT portretas
PILIETI, TAVO PARAŠAS LABAI REIKALINGAS, PASIRAŠYK DĖL SAVĘS IR SAVO VAIKŲ UŽ REFERENDUMUS DĖL AE. Privalomas iki liepos 17 d. erinkimai.lt/referendumas

kenkejai

kenkejai portretas
kenkiat k.? su balsiu. as nenoriu jo paties metyt seime. brudas isverstaskuris. mano asmenine nuomone.

X

X portretas
Turi dar žmonės proto ir nepasiduoda saujelei nežinia kam tarnaujančių, save įvardijančių žaliaisiais žmogystų.Tikrai gal "marsiečiai" [perkeltine prasme] ,kurie yra visų vaizduotėse tokios keistos žalios būtybės,ir užsakinėja tokius Lietuvos energetinei nepriklausomybei kenkiančius projektus?Aišku už labai didelius pinigus.

LInui Balsiui

LInui Balsiui portretas
kodėl keli vėją, kada viskas pavėluota, tą reikėjo daryti prieš 3 metus. Parašų rinkimas įrodė, kad žmonės nepritaria tavo nuomonei, bet tu vistiek nerimsti. Ach, kaip buvo gerai, kai tavęs nebuvo Lietuvoje.

Petras

Petras portretas
Idomu ,kurioje liustracijos eiluteje figuruoja Balsio pavarde?Ar anksciau dirbo KGB ar ir dabar tebetesia pradetus darbus?

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
pasirodo, PUTlerio pinigai ne viską gali Lietuvoje...ne viską...

P.M.

P.M. portretas
Kodėl jis nerimsta? PUTleris pasakė: iš KGB neatsistatydinama....

...

... portretas
Balsy, ar ne per ilgai miegojai?

mergina

mergina portretas
Kas is to, kad pastatys? Gyventojams is to nieko gero nebus. Kaimynams vel pardavines uz centus, o Lietuvos gyventojai mokes tiek pat, kaip ir dabar moka uz elektra. Tikrai jau maziau nemokesime, tai akivaizdu. Kas gi nenores pasipelnyti is nieko? tik durnius. Sekmes..... vis labiau nusiviliu seimunu veikla....

Buvo žurnalistas

Buvo žurnalistas portretas
gerbiamas ir blaiviai mąstantis Balsys pasuko į pievas. Nesistebiu, kad Grybauskaitė aksčiau ar vėliau "perkando" šį asmenį ir nepanoro toliau naudotis jo paslaugomis. Ar tai tik noras pakliūti į Seimą ar kitos giluminės ir anaiptol ne tokios jau nekaltos priežastys?

Balsys

Balsys portretas
ilgam apsirūpino išlaikymu. Rusija turėjo ir turi Lietuvoje savo interesų. O jiems įgyvendinti reikalingi samdomi klapčiukai. Na, Balsys premijos negaus, nes nesurinko parašų referendumui. Gal ją gaus tie, kurie prastums Seime šitą idėja? Pagyvensime - pamatysime.

Galerijos

Daugiau straipsnių