L. Graužinienė užregistravo nutarimą dėl referendumo (atnaujinta)

Parlamento pirmininkė „darbietė“ Loreta Graužinienė penktadienį Seime užregistravo nutarimo projektą, kuriuo siūlo referendumą dėl žemės pardavimo rengti birželio 29-ąją.

Parlamento pirmininkė „darbietė“ Loreta Graužinienė penktadienį Seime užregistravo nutarimo projektą, kuriuo siūlo referendumą dėl žemės pardavimo rengti birželio 29-ąją.

Jeigu Seimas nutarimą priimtų, gyventojai referendume turėtų išreikšti nuomonę „už“ arba „prieš“, kad žemė, vidaus vandenys, miškai ir parkai galėtų priklausyti tik Lietuvos piliečiams bei valstybei.

Po valdančiųjų politinės tarybos posėdžio penktadienį L.Graužinienė Seime žurnalistams teigė, kad nutarimo projektas dėl referendumo Seimui bus pateiktas kovo 10 dieną.

Referendumas, dėl kurio surinkta daugiau nei 300 tūkst. parašų, Lietuvoje nebūtų pirmas.

1994-aisiais buvo inicijuojamas referendumas dėl neteisėto privatizavimo ir nuvertintų indėlių bei akcijų, tačiau jis neįvyko, nes balsavo tik 36,89 proc. balso teisę turėjusių gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam ramiam

tam ramiam portretas
aš manau, kad seimo narių yra per daug , paskaičiuokit kiek sumažinus jų skaičių , pinigų galėtume skirti biudžetininkams . Būtinai eisiu balsuoti , vien dėl šio klausimo .

niekam

niekam portretas
tos žemės gal ir nebereikės....laimė viena nevaikšto....

kodėl

kodėl portretas
aš tik dabar išgirdau,kad buvo renkami parašai referendumui dėl nuvertėjusių indėlių,neteisėto privatizavimo ir t.t.Niekas net nerinko jokių parašų net dideliame mieste.Oi,kaip norėčiau pasirašyt.Kad iš vieno tūkstančio rublių sutaupyto per dvidešimt penkis darbo metus patėškia tavo šeimai dešimt litų-tai sunku pavadint nuvertėjimu,tai apgavimas ir apvogimas.Šiaip juk pinigai neišgaruoja kaip vanduo puode....Kas nuvertino tuos pinigus ...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių