A. Kubilius: ieškinys „Gazprom“ nėra rinkimų kompanijos dalis

Grįžti į straipsnį

nesicirkinkit

nesicirkinkit portretas
baikit cirkus už kuriuos moka tauta , o ne jūs patys.

kaunietis

kaunietis portretas
tas plikas subingalvis ir siknokas is GAZPROMO gaus ne 5mlrd.konpensacija,o pastipusio asilo ausis

VV

VV portretas
Ar jau iš SNORO 4 milijardus atsiėmė p, MP ? (viešai nebešneka įmerkta uodega dar ir kaip), Iš ko gi paimsi tik iš pensininkų. Tas pats su Gaspromu, kam tampyt liūtą už updegos ?

darius

darius portretas
Kas nuo to pasikeis gal zmonem grazynsit uz dujas sumoketus pinigu?

y

y portretas
Lietuva negali be nuotikiu , kai tik ziema taip lauk laisku.

edmis

edmis portretas
"„Be abejo, tai (pinigai - BNS) turi pasiekti vartotojus. Tie pinigai, kuriuos permokėjo po nelabai sėkmingo “Lietuvos dujų” privatizavimo Lietuvos vartotojai, turi juos pasiekti“, - teigė A.Kubilius" HAHAHA agha emiau ir patikejau "grazins".... nebent sau i kisene netycia isides...

MYKOLIUKAS

MYKOLIUKAS portretas
gal vadžia atkata gauna iš gazpromo

RImas

RImas portretas
kiek šitas klaunas dar tyčiosis iš Lietuvos gyventojų? Už jo partiją gali balsuoti tik viokiausio plauko iškrypėliai arba sadomazochistai, kuriems patinkai kai jiems šikama ant galvos.

gebelsas

gebelsas portretas
o kur rinkos desnis pasiula-paklausa??? Kubiliau o galima tave paduoti i teisma del neteisingu benzino kainu??? ir i koki teisma?

rinkėjas

rinkėjas portretas
jau daugiau nusigrybauti nėra kur.Matyt tai partijai su sveikata ne viskas tvarkoj.Tik didžiausi bukagalviai gali dar balsuoti už šios koalicijos partijas.O konservatoriai jau galutinai pribaiginėja Lietuvą.Turės vargo ateinanti valdžia ,kol išmėš tą kakių.

balsuokit

balsuokit portretas
už kUBILIŲ-tai dar 4 metus gyvensit ramioje melo-S T A G N A C I J O J E

ŠITIE

ŠITIE portretas
veikėjai -TURI ATSAKYTI SAVO TURTU,UŽ BLOGUS SPRENDIMUS,UŽ PARDUOTĄ MAŽEIKIŲ NAFTĄ WILJAMSUI už 1Lt.,už prasolintą valstybę ...kada VALDŽIAŽMOGIAI SUSILYGINA SU VALSTYBE,nes nesupranta ,kaip jie pateko į valdžią ,o kodėl pateko-kad dirbtų ,nes TAUTA NUSAMDĖ,JEI NETINKA SOVIETINIAI GALI KITUS NUSAMDYTI....tik .Ekonomistas turi būti premjeru,o ne abejingu veidu žmogus

gediminas

gediminas portretas
Gazpromas gali visai nutraukti gamtinių dujų tiekimą Lietuvai,

zose

zose portretas
nebetiekit duju i Kalningrada ir Rusija atsiklaupusi ateis deretis...

Studentai

Studentai portretas
Kubilius nemažai balsų jau turės per rinkimus. Šaunuolis, kitaip su Gazpromu neįmanoma o Putlerio pakalikai tegul ir toliau mykčioja komentaruose.

Skerslatvis

Skerslatvis portretas
Nepavydžiu ne vienai tikros demokratiškos krypties partijai, kuri ateis valyti "padarinius". Darbo bus. Atstatyti normalius santykius su visais kaimynais, įgyti pasitikėjimą tautos, tų kurie dar neišvažiavo, "veža" šį arką ir išlaiko savo mokėsčiais netik valdančiuosius, bet ir padebesiais skraidančius naivius studenčiokus, bei jų senelius megztais beretais...

Cha

Cha portretas
Pirmiau gal vietinių monopolininkų pelnus apkarpytumėt? Ir jų išsigalvotą kainodarą peržiūrėtumėt? Nes kainos dedamoji "negautos pajamos" (kitaip tariant, dar šiaip taip išgalintys mokėti TEISĖTAI verčiami mokėti už vagiančius ir už pačių dujininkų prisidarytus nuostolius) turbūt ne rusų, o vietinių "paskirstytojų" išgalvota. O visokios zosės tegu nesvaičioja apie Kaliningradą. Argi manot, kad tiesdami dujotiekį Baltijos dugnu rusai kaliningradiškius užmiršo?

Linas

Linas portretas
Taisykite antraštę: "kampanijos", o ne kompanijos, grybai Jus :)

Galerijos

Daugiau straipsnių