Kokia mažinamo akcizo įtaka benzino kainai?

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
o kokia itaka butu jei butu progresiniai mokesciai ? aha

hm

hm portretas
graudu nuo 10L ~ 3 - 5lt na juokinga.... bet smagu jog po keliu men degalai gris i 5lt riba ir manau net daugiau :)

to 666

to 666 portretas
Progresiniai mokesčiai Lietuvoje ir taip yra.

x

x portretas
staripsnio pavadinimas - pieva. Jei degalu litras kainuotu bent 50 centu maziau, net nekiltu mintis ieskotis kontrabandos.Manau,ne man vienai.

Voras

Voras portretas
Baltarusijoje degalai PIGESNI 2 KARTUS. Perku tik ten.

Kiek galima

Kiek galima portretas
skaityti visus idiotais. Tie vadinami analitikai tuoj pagrįs, kad jei benzinas būtų iš veltui gautos naftos, tai kaina nesumažėtų, nes kitur nafta yra brangi. Gal kas nors pasakys tiesą, kad ne spekulianto prievolė rūpintis pragyvenimo lygiu.

mo

mo portretas
kaip uzkniso zurnalistu pasakymas-"Tai tik populizmas, priesrinkimine akcija". Toks posakis vercia nieko nedaryti, nes kitu atveju busi apkaltintas populizmu, sau naudos ieskojimu ir kitais dalykais. Ar blogai kai ka nors darome gerai? Visai nesvarbu kada tai darytume-svarbu tai daryti, o kad kainos nedidetu reikia kontroliuoti ju augima.

pok

pok portretas
NETIKIU!

Barbora

Barbora portretas
Tik "tvarkiečiai" rūpinasi, kad šalyje būtų lengviau gyventi. Per Seimo rinkimus kviečiu balsuoti už partją Tvarka ir teisingumas.

Copy

Copy portretas
Valdzia mazins akciza ar nemazins kaina NEKRIS. Pavyzdis: Valdzia sumazino PVM viezbuciams ir kas is to kainos liko tos pacios,tik verslininku KISENES issipute.Taip bus ir su degalais. PRIESRINKIMINIAI TRIUKAI.

Galerijos

Daugiau straipsnių