Kodėl elektros kaina Lietuvoje didesnė nei Švedijoje?

Grįžti į straipsnį

Cha

Cha portretas
Verčiau paaiškintumėt, kodėl dujų kainos Lietuvoje didesnės negu Kanadoje. O elektros iš švedų verčiau nepirkt. Švediškus bankus jau turim, užtenka.

Jonas

Jonas portretas
manau, kad tai elementarų, pas mus yra korumpuota biurokratinė sistema, kuri gina tik monopolistų ir stambiųjų verslininkų interesus, o ne Tautos ir rinkėjų interesus(nes Tauta jiems nieko į kišenę neįdeda). Gaudami dideles algas už nieką neatsako, kaip ir už veikimą ar nusikalstamą neveikimą... pavyzdys? tai kova dėl šilumos ūkio Ukmergėje...ir t.t.

ellement

ellement portretas
elementaru - turint savo Mažeikių naftą ir Branduolinę jėgainę (visdar iki galo neuždarytą) jų produkcija visada brangesnė, nei importinė. Argi ne taip?

Betgis

Betgis portretas
Argumentas neblogas: "pas mus kainos didesnės, bet stabilios!"

milijonierius

milijonierius portretas
Tik ka veike politikai 20 metu ir kodel delse tiest jungtis i Skandinavija??? Ruskiai prase ir projektai strigo...dabar vel isrinkti tie,kas trukde ta daryt anksciau...:)

keistenybe

keistenybe portretas
Kada.............sie kostymuotieji mastys savo smegenu menapsemis.Na zinoma ...kada dar 1milijonas jaunu zmoniu paliks Lietuva.

sigis

sigis portretas
reikia bierniukams leisti uždirbti ir tuo uždarbiu pasidalinti-kaip toje kynėje: riebiata davaitie žit družno. Nuo tos iškeltos kainos visa žulikų kompanija neblogai gyvena nei piršto nepajudindami.

jaras

jaras portretas
kiek energijos reikia uzdaromai ignalinos ae?mokam tai mes. ir taip metu metais.es jau plaunasi rankas nes lesos kurias duoda dingsta giliose kisenese.

priedas

priedas portretas
Pamatykit....kiek is Kauno palieka.....maryjuos..zeme.....o Viktoras.....puikiai visus pamaitino ...pazadais.......kostimai..pesasi. o tauta palieka...savo.....tevyne.......buvau ir pats grizes bet matau..kad vel per du pastoruosius metus....nieko cia nesikeiciai....tik i.seima norinciu vis daugiau....ir daugia....

energija

energija portretas
o.....tovarisci.....kaip sakant....mano manymu.....cia gibloje delo..........cia veikiai puikiai subalancuota mafija......

geras klausimas

geras klausimas portretas
ogi todėl kad Lietuvos energetikos ūkį valdo monopolistai, kurie kelia kainas kiek nori, o Lietuvos žmonės su viskuo sutinka ir tyli kaip veršiai.

VITALIJ

VITALIJ portretas
(mes iš principo su Skandinavija neturime jokių jungčių).Na jeigu taip visi dirbs,tai nieko gero nebus.Prie ko cia principai,reikia galvoti apie Lietuvos gerove.

gebelsas

gebelsas portretas
tai kur jungtys su ES??? bus nauja atomine ar nebus- kodel netiesiamos jungtys? manau tai sabotazas...

vilniete

vilniete portretas
todel kad tiekejas savivalaiuja-didindamas kainas-neturint pagrindo-priezasties jei ,,sunkus periodas,,isaldytos ismokos-TAI ISALDYKITE KAINAS-kaip zmogui gaunanciam,,ribotas ,,pajamas,,visiems tiekejams atsiskaityma padaryti-ir pragyventi menesi-as nekalbu apie kitus pirkinius-tai zmoniu kategorija-kurie materialine gerove susikure-dirbo-ir ,,budami laisvi,,nuo darbdaviu,,-senjorai-negali susimoket mokesciu-nes TIEKOEJAS KELTI KAINAS ATRANDA PAGRINDA-kas pasikapstys-supras-tiesa ar melas-o KAS VARTOTOJUI PAKELS ISMOKAS-kad is tu pajamu viskam uztektu tai gal naujiveidai seime nutars-ar kelti ismokas-kylanr kainoms-ar kol,,krize,,nekelti kainu-pristabdyti ju kilima-KRIZE-VISIEMS tik kazkodel vieni milijonus susikrauna-kiti is skolu islipt negali-NORS SKAICIUOJA CENTUS--

Nesijaudinkit

Nesijaudinkit portretas
Kai pastatys nauja elektrine, tai elektros kainos dar bus didesnes.

Todel

Todel portretas
Neturim pigesnės elektros, bet už tai galim pasigirti,kad turejom ir tebeturim didziausia Ignalinos AE, Turėjom ir Mazeikių naftos im. ir dar daug ką, bet mokėjom ir mokame uz viską brangiausiai.Kodel? Tur būt todėl , kad neturėjome ir neturim sąziningo, ūkiško vyriausybės vadovo. Iš tokio vadovo, kai jo užpakalis užima dvi kėdes,t.y. premjero ir seimūno, nieko geresnio ir nelaukime.

Galerijos

Daugiau straipsnių