Kodėl bankuose atsisakoma eilės lapelių sistemos?

Šiuo metu kai kuriuose „Swedbank“ klientų aptarnavimo padaliniuose keičiama klientų aptarnavimo tvarka – užuot laukus eilėje pagal automato išduotą numerį, dabar klientus kviečia banko darbuotojai. Anot „Swedbank“ atstovo Sauliaus Abraškevičiaus, taip siekiama užmegzti tvirtesnį ryšį su klientais.

LRT RADIJO klausytojas Antanas iš Kauno teiraujasi, kodėl bankuose keičiasi klientų aptarnavimo tvarka. „Anksčiau, atėjus į „Swedbank“ banką, automatas išduodavo lapelį su numeriuku, ir reikėdavo laukti savo eilės. Tokia praktika taikoma daugelyje vietų: ligoninėse, valstybinėse įstaigose. O dabar, pastebėjau, įvesta nauja tvarka: atsisėdi ir lauki, o klientus pakviečia mergina. Ji gali pakviesti tą, kurį nori: tėvus su mažais vaikais, vyresnius žmones. Kodėl pakeista eilės laukimo tvarka?“ – klausia vyras.

Anot „Swedbank“ atstovo, tokia tvarka kol kas yra taikoma tik keliuose šio banko klientų aptarnavimo padaliniuose Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, ir, jei ji pasiteisins, bus pritaikyta ir kituose padaliniuose.

„Tai yra savotiškas naujas projektas. Jo esmė – vietoje įprastų eilės lapelių banko darbuotojai klientus pakviečia asmeniškai, žinoma, prieš tai išsiaiškinę, kokiu tikslu klientas atėjo į padalinį. Pradėję diegti šią tvarką, mes pasiteiravome klientų nuomonės, sužinojome, jog jiems tai patinka. Pastebėjome, kad įprastos eilės lapelių sistemos netaikymas padeda su klientu užmegzti geresnį ryšį. Žmonės šiltai bendrauja, ir klientai tokią tvarką vertina gerai. Jei ši naujoji tvarka pasiteisins minėtuose padaliniuose, ji bus taikoma ir kitur“, – pažymi S. Abraškevičius.


Šiame straipsnyje: bankasbankaieilėseilė banke

NAUJAUSI KOMENTARAI

Garbe

Garbe portretas
dievui,neturiu su jais reikalu ir ateityje neplanuoju

užsienio bankams

užsienio bankams portretas
nusispjaut į mūsų klijentus-tyčojasi kaip tik nori.swedbankas iš viso garseja kilometrinėm eilėmir laiko gaišinimu.O jam kas?Svarbu pinigus anam atneša.Ir mokesti už paslaugas neužmiršta nulupti.Sup ista Lietuvos valdžia net negalvoja kažkaip pareikalauti kad bent jau klijentu aptarnavimas būtų patogus.Jie dar ir bankomatą palieka 1 ant pusės miesto

Goja

Goja  portretas
Buožgalviai..tai jeigu aš ne jauna mama su pypliu ar ne bobulytė, tai galiu laukti banke ir pusę dienos ar net visą?! Kai eina tusintis vaikus mamos visad randa kam palikti...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių