Keičiasi daugiabučių renovacijos paramos programa

Grįžti į straipsnį

to košmaras

to košmaras portretas
nebus pigiau už šilumą,finansų ministras pernai pakomentavo,-kadangi daugės renovuotų namų,o kadangi jie mažiau moka už šilumą,teks kelti PVM ,kadangi nesurenka daugiau pelno,čia kaip su vandeniu,kažkuriame mieste,mažai sunaudojo,kelia kainą,

šiaip

šiaip  portretas
patiko,kad valstybė leido remontuoti ir laiptines.Kadangi gyventojai susidėjo langus,langelius,duris,,pasikeitė vamzdynus rūsyje,valdžiagyviai pradėjo dairytis kur daugiau nuknisti pinigų,prisiminė kad dar laiptinės yra,tai pirmyn-čia kaip senais laikais pagal liaudies pageidavimus,nelabai supratau kam tie balansiniai ventiliai reikaligi,kai jie jokios įtakos neturi reguliuojant šilumą,svarbu keisti,ką dar sugalvos,kad gyventojus į kapus nuvaryti su skolomis,pensininkams "padės"kad taptų valdiški?

...

... portretas
Renovaciją galima vykdyt TIK jei tuo pačiu atsijungiama nuo KE : "NE centralizuotai šiluminei baudžiavai!").

Košmaras

Košmaras portretas
Tai kas kad už sildymą moka biški mažiau po renovacijos, bet užtai 20 metu kas mėnesį , žiemą-vasarą mokėsi apitikriai po 40 eurų bankui, o žiema dar ir už šildymą mokėt reikia, tai iš kur žmonės paims tiek pinigų. Žiemą ne tik sildymas kainuos kokių 40 eurų , bet dar ir bankui reikės mokėt kas mėnesi po 40 eurų, tai jau gaunasi 80 eurų kartu sudėjus, tai kur čia pigumas renovuotis namus. Tai jau geriau be tos renovacijos kad ir daugiau mokėsim už šildymą , bet nebusim bankų įkaitais 20-čiai metų.

manau

manau portretas
ziauru, kad garantija 20m 3 procentu panaikino

Oi. Tik nereikia pūst miglos į akis

Oi. Tik nereikia pūst miglos į akis portretas
su savo paramom. Jūsų paramas kas renovuotusi , matytu kaip savo ausis. Ir tik 5 metai su 3 % palūkanų, o likusius 15 metų gal reikės ir 20% palūkanų mokėt. Baisu net pagalvot kiek žmonių nebegalės gražint paskolos , praras būtus ir atsidurs gatvėj, prie konteinerių, nes jų būtus pasiims bankai.

Galerijos

Daugiau straipsnių