Kas laukia ekonomikos – tamsus košmaras ar skaistus rytas?

Grįžti į straipsnį

komentatoriams

komentatoriams portretas
manau reikia suprasti, kas yra popieriuose ir kas yra realiam gyvenime.Tai du skirtingi dalykai, gali p. Maldeikiene kalbeti kiek nori, te isidarbina kur nors provincijoj, pamatys realu vaizda, o duomenu (neaiku kokiu) surinkimas dar nieko nepasako, taigi nereikia virs minetai poniai, kalbeti apie kitus vadovus neigiamai, jie irgi gauna informacija is tokiu asmenu kaip p.Maldeikiene, banku ekonomistai(net juokas ima , kad bankininkai sprendzia salies ateiti, jau vienas bankininkas taip issprende, kad puse lietuviu ubagais padare ir ka nieko , sedi sau laimingai uzsienyje) , sekmes visiems lietuviams.

arte

arte portretas
įdomu, o kiek savo darbą įvertina Vainienė ? Manau, kad ne keletu tūkstančių litų. Įdomu, ką ji pasakytų, jeigu vadovas jai pareikštų, kad negalintis mokėti kiek ji nori, o kokį minimumą ? Manau, kitaip užgiedotų, tuomet nereikėtų jai papildomų šaltinių ieškoti. Pastovėtų po 8-9 val. prie konvejerio, gautų tą minimumą į dantis, tuomet pagiedotų kitaip.

nu

nu portretas
ta maldeikiene jau pradeda nusisneket palygin valytaja ir gydytoja gyd toliau MENGELE gauna4oootks,o valytojastik 800 mengele i neduosi kysio gausi receptair eik nex,ovalytojas turi uz ta asaras gerai padaryt savo darba

to na na

to na na portretas
negali moket minimumo - dirbg pats nors ir dykai

Rolka

Rolka portretas
Na na, manau jai ne jachtas perkasi, bent gerai gyvena ir masina nauja važiuoja. Beje Aušra ne politike, kad gelbėtu Lietuva, ji tik konstatuoja faktą , kas ir kaip. Ir nereikia, čia ant jos varyt... Ji paprastas žmogus kaip ir visi, tik labai daug apsiskaičiusi. man tik vis keista, kodel tie seimunai, politikeliai, negali sudaryt komisijos, ar pasiimti ar puse etato, kaip konsultantus, tokio kaip Nauseda, Aušra Maldeikienė, ir tt. kurie dėsto universitete dirba praktikoje, kad bendrai pakelti Lietuvos lygi, ekonomika. Bučiau toks politikas, ministras, keisčiau aplamai visą, tvarka, tikrai yra gabiu zmoniu kurie gali tiesiog padeti, tik reikia paprašyti.

kada

kada  portretas
kada tie vadinami verslininkai savo darbuotoja matys ZMOGU o ne pelno iranki patenkinti jam savo norus tai niekas nepagere o tie vadinami ekspertai tai tas pats kas bobuciu burimas is kavos tirsciu nes dar kortos daugiau pasako nei tie musu vadinami ekspertai pasaku pasakotojai gana tu ju pasaku ,/

tikra tiesa

tikra tiesa portretas
"Iš tiesų ši šalis remiasi tuo, kad galima ilgai tempti laiką, nemokant žmonėms už darbą. Moka tik tiek, kiek nori, o ne tiek, kiek darbas kainuoja" "Na, dabar toks metas, kai žmonės įgąsdinti ir tyliai sėdi. Bet vis tiek per kokius ketverius ar penkerius metus tos problemos iškils į šviesą. Viešasis sektorius jau dvidešimtį metų priverstas dirbti už mažiau, nei yra vertas. Pavyzdžiui, gydytojai dirba už juokingą atlyginimą. Mokosi dešimt metų, kad gautų algą, panašią į valyto!

na na

na na portretas
na ne visi verslininkai jachtas perkasi ir jos paprastai ne taip jau lengvai i namus ateina, o smulkiai imonei ir minimalu atlyginima mokėti kartais yra didziulis issūkis. Taigi gerb. maldeikienei reiktu teikti siūlymus ne tik kaip minimalų atlygima kelti bet ir kaip ka tik gimusiai imonei nuo to neuzdusti. juk kudikis taip pat vos gimes nepajėgus išgyventi visiškai be jokio rūpescio, o cia susidaro ispūdis, kad vos atidarei imone ir jau milijonas tavo saskaitoj sedi...

vmi turetu kontroliuoti darbdavi

vmi turetu kontroliuoti darbdavi  portretas
mma 1000 litu ,darbuotojas gauna gryny i rankas 824,30 litu,darbdavys sumoka mokesciu 487,30 lituatatynkamai mokeciai skaiciuojami no gaunanciuju didesnes pajamas!

akivaizdu

akivaizdu portretas
darbdaviu niekas neipareigoja dalintis pelnu su samdomais darbuotojais, mma ir soc ismokos vis dar yra pazeidziancios asmens teises.Labai gaila,jog zurnalistai nemoka apsviesti viesuose rysiuose dirbanciuju isnaudojimo problemos ir susidariusios situacijos darbo rinkoje kuria darbdaviai naudojasi!

Kęstas B.

Kęstas B. portretas
Mūsų pasididžiavimas Ką tik sužinojom, kad mūsų internetinio ryšio rekordinis greitis buvo dar viena nacionalistinė Kubiliaus pasaka. Kai kas sako, kad tai yra rimtas smūgis mūsų pasididžiavimui [1]. Nesame mes pasaulio čempionai internete, nesame. Ir mūsų plaukikai treniruojasi Anglijoje... Bet turime mūsų žemę, turime mūsų naminės duonos skonį, turime mūsų konditerių šokoladus, turime mūsų midų, turime biržietišką ir kitokį autentišką alų ir daugybę kitų tokių pat neįkainojamos vertės dalykų. Išsaugokime. Pažinkime. Mokykime mūsų vaikus. Pirkime vietinius gaminius. Mylėkime ir gerbkime, tai ką mūsų žemė ir mūsų protėviai sukūrė mums amžių bėgyje. Mokykimės, kaip kiti europiečiai už tai kovoja [2]. Galų gale mūsų pasididžiavimas yra mūsų kelnėse [3]. Šalin skalūnų dujas. Šalin branduolines jėgaines. Šalin kraugerius, naikinančius mūsų žemę ir mus. Daugiau apie tai - surašius Google paieškoje žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

ES ar ESS?

ES ar ESS? portretas
Lietuviško verslo jau pirmojo veiklos žingsnio yra nepakeliamai didelė kaina. Žudanti. Pvz.: Anglijoje MMA yra kiek daugiau nei 1000 angliškų pinigų. Įmonės registravimas kainuoja apie 40 angliškų pinigų. Yra žinomas lietuviškas pavyzdys Anglijoje, kai įmonės registravimas kainavo apie 18 angliškų pinigų. Lietuvoje MMA yra 1000 lietuviškų pinigų. Mažosios bendrijos (nuo 2012 rugpjūčio supaprastinto veiklos tvarkymo ir naujadaro) registravimas kainuoja apie 300 lietuviškų pinigų!!! Ar dar ilgai dykaduoniai kankins Lietuvoje dirbančius žmones?

ES ar ESS?

ES ar ESS? portretas
Anglijoje neapmokestinamasis pajamų dydis (NPD) yra apie 3100 litų per mėnesį. Nuo šios sumos nėra atskaičiuojamas joks mokestis: -nei valstybinei mokesčių tarnybai; -nei socialiniam draudimui. NPD Anglijoje didinamas kasmet nuvertėjant pinigams, brangstant prekėms. Maisto ir daiktų kainos apytiksliai sutampa su lietuviškomis. LIETUVOJE 2009 metais partinės gaujos sukčiai įvedė NPD skaičiuoklę ir dabar kai pajamos yra 3150 litų ir daugiau, tai NPD = 0!!! Klausimas. Kur yra LIETUVA? Europos sąjungos (ES) bendrijoje, ar Europos sukčių sueigoje (ESS)?

Kada LIETUVOJE išnyks dykaduoniai?

Kada LIETUVOJE išnyks dykaduoniai?  portretas
Lietuvos viešasis sektorius yra didelė našta valstybės biudžetui. Apie 30% visų šalies dirbančiųjų yra valstybinio sektoriaus darbuotojai, tuo tarpu išsivysčiusiose pasaulio šalyse vidurkis apie 18%

vika

vika portretas
darbdaviai verkia, kad negali duoti normalaus atlyginimo darbuotojams ir perka sau lėktuvus, jachtas, namus italijoje, tai nenuostabu, kad visi darbininkai bėga iš šalies, nes nei buto nei vaikams mokslui neuždirbs ir nesusitaupys niekada

Na

Na portretas
Manau, aišku - valdžiukei skaistus rytas, o dirbantiems - juodas košmaras. Tokia vainienė turbūt girdėjo apie neapmokestinamų pajamų dydžius, kokie yra Anglijoje, Vokietijoje, jau nekalbant apie atlyginimus. Įdomu, iki kokio lygio galima apiplėšinėti žmones didžiuliais mokesčiais?

Galerijos

Daugiau straipsnių