Kas antras pacientas nerado įprastų kompensuojamųjų vaistų

Grįžti į straipsnį

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Jeigu psichotropiniai vaistai tau skiriami ilgiau negu mėnuo- reikia aiškintis -ką reikia rimtai gydyti - gal greičiausiai eskulapą nuo atbukimo. Jeigu vaistai skiriami nuo cholesterolio- laikas klausti gydytojo-kiek liko gyventi jeigu juos naudosi. Jeigu rimtai mąstote kad norite gyventi, tai laikas padaryti išvadas. Gal užtenka pakeisti gyvenimo būdą ,maitinimosi įpročius - ir bus nemokamas ir geriausias pasveikimo receptas.

stanislovas

stanislovas portretas
lauk is kedes veryga zmonai vaistus pakeite sveikata subiro ir man reik per nauja taikit vaistus ir pinigu svaistymas jei vaistai netinka vaistynes ju nepriima ir pinigu negrazyna ,kodel mus bandomuosius padare lauk veryga reik streiko

Man

Man portretas
52 metai, israso vaistu mazdaug 100-150£ i menesi. As sumoku £10.40 i menesi kaip abobento mokesti valstybei is nesvarbu kiek man vaistu beisrasytu as uz ta 10.40 visus gaunu.. Kas maiso lt taip padaryti.. aisku gi- verslininku nepasotinamumas..

genocidas

genocidas portretas
Tai vaikams norėjo įbrukti margariną ar kažkokį neaiškų aliejų vietoj sviesto, tai sergantiems kompensuoja nežinia kur pagamintus vaistus. Panaudojus reformatoriaus kompensuojamus vaistus, teko gelbėti žmogų nuo neleistinai žemai nukritusio kraujospudžio padarinių. Ar tuose vaistuose yra kažkokių alergenų, ar proporcijos neaiškios, ar tie vaistai pagaminti kažkokioje gamykloje, kur maža kontrolė, sunku pasakyti. Dabar teko vaistų apskritai atsisakyti, nes nevartojant jaučiasi geriau, nei juos vartojant.

gana

gana portretas
nekenciamo ministro reformu igyvendinimas matom kas gavosi su gerimu dabar eileje kaip maitinti vaikus kartu su pagarsejusia profesionale svietimo ministre

Galerijos

Daugiau straipsnių